- Liittynyt
- 5.7.2003
- Viestejä
- 2 252
- Ikä
- 38
Pari kysymystä ilmoille (linkkiä, jos jossain rakentavaa keskustelua asioiden tiimoilta):
1. Millä kannattaa täydentää proteiinipastaa / tavan tummaa pastaa, jotta aminohappoprofiili ei olisi niin sekundaarinen? Käykö ihan tavan hernemaissipaprikat / keittojuurekset vai et otetaanko käyttöön hieman eksoottisemmat ainekset?
2. Pitääkö paikkansa, että ei olisi niin tuhoisaa nauttia nopeita hiilareita, mikäli samalla aterialla olisi kuitupitoista ja alhaisen GI:n omaavia hiilareita? Ei kyse napostelusta, eikä ylettömistä määristä sokeria. Esim. banaani itsessään huono vaihtoehto välipalaksi, mutta tekeekö esim. reissumies kyljessä välipalan yhtään autuaammaksi tasaisen verensokerin saavuttamiseksi?
1. Millä kannattaa täydentää proteiinipastaa / tavan tummaa pastaa, jotta aminohappoprofiili ei olisi niin sekundaarinen? Käykö ihan tavan hernemaissipaprikat / keittojuurekset vai et otetaanko käyttöön hieman eksoottisemmat ainekset?
2. Pitääkö paikkansa, että ei olisi niin tuhoisaa nauttia nopeita hiilareita, mikäli samalla aterialla olisi kuitupitoista ja alhaisen GI:n omaavia hiilareita? Ei kyse napostelusta, eikä ylettömistä määristä sokeria. Esim. banaani itsessään huono vaihtoehto välipalaksi, mutta tekeekö esim. reissumies kyljessä välipalan yhtään autuaammaksi tasaisen verensokerin saavuttamiseksi?