- Liittynyt
- 22.11.2007
- Viestejä
- 4
http://www.taysjyvavehna.fi/
"VAASAN on leiponut ensimmäisenä Suomessa vehnäleivän, joka on leivottu kokonaan, eikä vain osaksi täysjyväviljasta. Siksi VAASAN TÄYSHYVÄT 100% täysjyvävehnä-leivässä on ennennäkemättömän paljon hyvinvoinnillesi tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita, hyviä hiilihydraatteja ja kuituja. Aloita tutustuminen 100% täysjyvävehnään."
Kuulostaa erittäin hyvältä leivältä kun harvassa ns. "täysjyväruisleivässäkään" on edes yli 50% täysjyvää, no useissa täysjyväruislimpuissa ja Ruis Realissa sentään on 100% täysjyväruista?
Mitä täysjyväleipiä te muuten käytätte ja katsotteko kuinka paljon leivän jauhoista on todella täysjyvää? Itse olen käyttänyt Reissumiestä (jauhoista 67 % on täysjyväruista, tosin mukana vehnäjauhojakin) ja Fazer Ruis Real täysjyväleipää (100% täysjyväruisleipä). Lisäksi olen 100%:n täysjyvälimppuja käyttänyt.
Leipää tulee syötyä noin 6 viipaletta päivässä. Margariineja en päällä käytä, vaan alle 3%:n täyslihaleikkeitä(kalkkuna, broileri, nauta), broilerin rintaa, kirjolohta, kananmunaa, vaalealihaista tonnikalanpalaa vedessä, ja runsaasti vihanneksia mm. salaatinlehtiä, paprikaa, kurkkua, tomaattia.
"VAASAN on leiponut ensimmäisenä Suomessa vehnäleivän, joka on leivottu kokonaan, eikä vain osaksi täysjyväviljasta. Siksi VAASAN TÄYSHYVÄT 100% täysjyvävehnä-leivässä on ennennäkemättömän paljon hyvinvoinnillesi tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita, hyviä hiilihydraatteja ja kuituja. Aloita tutustuminen 100% täysjyvävehnään."
Kuulostaa erittäin hyvältä leivältä kun harvassa ns. "täysjyväruisleivässäkään" on edes yli 50% täysjyvää, no useissa täysjyväruislimpuissa ja Ruis Realissa sentään on 100% täysjyväruista?
Mitä täysjyväleipiä te muuten käytätte ja katsotteko kuinka paljon leivän jauhoista on todella täysjyvää? Itse olen käyttänyt Reissumiestä (jauhoista 67 % on täysjyväruista, tosin mukana vehnäjauhojakin) ja Fazer Ruis Real täysjyväleipää (100% täysjyväruisleipä). Lisäksi olen 100%:n täysjyvälimppuja käyttänyt.
Leipää tulee syötyä noin 6 viipaletta päivässä. Margariineja en päällä käytä, vaan alle 3%:n täyslihaleikkeitä(kalkkuna, broileri, nauta), broilerin rintaa, kirjolohta, kananmunaa, vaalealihaista tonnikalanpalaa vedessä, ja runsaasti vihanneksia mm. salaatinlehtiä, paprikaa, kurkkua, tomaattia.