• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Vituttaa niin ankarasti

Liittynyt
25.10.2014
Viestejä
4 734
Miksi on termi ankkurinaula? Onko niitä käytetty laivoissa?
Juu niitä käytetään lähinnä kattotuolien kiinnityksessä...
 
Liittynyt
6.2.2003
Viestejä
11 843
Ikä
37
Just tällä hetkellä vituttaa ihmiset joille nukkuminen on maailman tärkein asia. Eikä ole kyse siitä etteikö saisi tarpeeksi unta vaan siitä että nousee kauhea kitinä jos ei saa nukkua niin pitkään kuin haluaa. Yhdeksän tuntia ei ole tarpeeksi ja hirveällä neuvottelulla saatiin sovittua kymmenen tuntia, eli herätys yhdeksältä. Koko päivä täynnä tekemistä ja olisi pitänyt lähteä aikaisin liikkeelle, mutta suunnitellusta lähtöajasta myöhästyttiin 45 minuuttia. Ei tullut kyllä kellekään yllätyksenä. Henkilö itsekin tiesi ettei ehdi, mutta piti silti saada nukkua.
 
Liittynyt
12.2.2012
Viestejä
2 847
Siinä saa olla kyllä uniikki auto ja kova autofani joss tuommoisen matkan ajaa auton perässä, flunssassa.
Siin on kato se kun oma rutku pitäis myydä alta pois eikä kukaan kysellyt kolmen viikon aikana siitä mitään niin laittelin vaihtotarjouksia haluamaani automalliin ja 500km päässä sitten eräästä liikkeestä tuli niin hyvä hyvitystarjous etten ollu uskoa ja pakkohan se oli käydä vaihto tekemässä. Sain just haluamani auton, joka on vielä erinomaisessa kunnossa ja hyvin huollettu, pääsin vanhasta autosta helpolla eroon ja oli hauska reissu kaverin kanssa. En välttämättä toiste tekis reissua, iso riski kuitenkin pettyä paikanpäällä kun auto ei olekaan sitä mitä on luvattu. Nyt kuitenkin oli ja hyvä niin. Ääni lähti reissulla ja nyt on pieni lämpö mut positiivinen fiilis jäi reissusta vaikka aamulla mietin että mihin vittuun oon oikeen ryhtymässä :D
 
Liittynyt
4.2.2015
Viestejä
484
Vituttaa se ettei kroppa kestä tätä työtä. Oikean käden ranteessa rasitusvamma > sormet menee tunnottomaksi, onnistuin viime viikolla jotenkin satuttamaan vasemman käden hauisjänteen > käsi ei nouse olkapäitä ylemmäksi eikä suoristu. Ja vielä iskiaskipu.

Parin kuukauden sisällä kun irtisanoudun niin suunnistan ekana hierojalle. Mutta voi vitutus, pari kuukautta...
 
Liittynyt
25.2.2009
Viestejä
1 080
Se harmittaa hieman kun on päästänyt itsensä läskistymään. Ikidieetti menossa, vajaa kymppi saatu pois ja vielä olisi enemmän edessä. Ei auta kuin kärsiä kun on itse tilattu.
 
Liittynyt
26.12.2002
Viestejä
6 731
samaa mieltä,leikkeleitä tms muovipakkauksia ostaessa ne saatanat viiltää muovipussin rikki, jos ei aseta huolellisesti ostosten keskelle.

Kangaskassi on aikalailla pop. Muovipusseja ostelen ajoittain, kun menee roskapussista.
 

Laardi

VIP
Liittynyt
26.5.2004
Viestejä
7 192
Ikä
45
Kaupunki
Espoo
Voi jumankavita tätä tekniikkaa.

Nyt sitten juuri se kanava huutaa ei 'käyttöoikeutta', jolta tulisi Tapparan peli vaikka kaikki muut paketin kanavat näkyy.

Onneksi tulee Veikkaus-TV:stä, mutta paskalaatuisena.
 
Liittynyt
4.2.2003
Viestejä
6 795
Potkasko se Slovakihomo tarkoituksella Lauri Markkasen jalkaan siinä lopussa, saatana! Ylen perse kun ei näyttänyt sitä uusintana tarkemmin.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
25.7.2012
Viestejä
776
Voi jumankavita tätä tekniikkaa.

Nyt sitten juuri se kanava huutaa ei 'käyttöoikeutta', jolta tulisi Tapparan peli vaikka kaikki muut paketin kanavat näkyy.

Onneksi tulee Veikkaus-TV:stä, mutta paskalaatuisena.
SM-Liigan harkkapelit tulee telkkarista? Ja joku vielä katsoo niitä. WTF. Oma kiinnostus lätkään on laskenut kuin lehmän häntä vuosien varrella. 90-luvulla osasin joka jätkän tilastot ulkoa. Runkosarja nykyisin about 80 matsia ja lopuksi kaikki pääsee playoffiehin. Parempia vaihtoehtoja sulle Vuelta, Ruotsiottelu, Koriksen EM, Jalkapallon karsinnat (no okei tätä ei kannata katsoa kun tiedetään miten siinä käy).

Mua oikeasti vitutaa nykylätkä. Matsien loputon lisääminen, trappipeli ja perhosmolarit on pilanneet lajin.
 
Liittynyt
27.11.2008
Viestejä
1 807
Tässä kiteytyykin Suomalaisten urheilun seuraaminen, ei todellakaan olla urheiluhullua kansaa vaan ainoastaan menestyshullua.
Onhan se aika paskanturhaa hommaa fanittaa ja kannattaa joukkuetta jolla ei ikinä tule olemaan minkäänlaisia realistisia mahdollisuuksia pärjätä missään. Ellet sitten harrasta lajia. En minäkään ymmärrä että käydään ostamassa keissi bisseä ja sipsipussi, kun ainoa jännitettävä asia on miten ja kuinka paljon hävitään tälläkertaa. Toisaalta onhan sankarileffojenkin katsominen lähinnä sitä miten se pahis voitetaan, ei niinkään kumpi voittaa. Tämä siis suomalaisen jalkapallon osalta.

Muissa fanitetuissa lajeissa joukkueet voivat ihan pärjätäkin. Toki maajoukkuekoris ei ole koskaan kiinostanut ketään samasta syystä kuin jalkapallo, katsojia ei ole vain sitäkään vähää kun harrastajamäärä on paljon pienempi. Mutta nyt viimevuodet on korista aktivoiduttu katsomaan kun uusi sukupolvi pärjääkin siinä. Lätkässä pärjätään ja fanitetaan, samoin formuloissa. Eihän maajoukkuelajia kukaan jaksa kannattaa jos ei sitä itse harrasta, ja pärjäämisen mahdollisuutta kilpailussa ei ole.

Seuratasolla tilanteen muuttaa se että pienessäkin ajassa joukkue voi nousta korkealle uusien varauksien ja ostojen myötä, jolloin kymmenenkin vuoden rypeminen voi kääntyä yhdessä kaudessa joten jännitettävää sinällään on enemmän.
 

Laardi

VIP
Liittynyt
26.5.2004
Viestejä
7 192
Ikä
45
Kaupunki
Espoo
No futis nyt on täydellisen epäkiinnostava laji. Jos 90 minuutin ottelussa on 2 minuuttia aktionia niin se on jo hyvin, muuten vain pallonpompottelua.

Ja sitten on nämä oksettavat Hetemaj- tyyppiset itkupillit, jotka poraa nurmenpinnassa jos tulenpuuska osuu. Naisfutis onkin huomattavasti mielenkiintoisempaa vaikkei niillä ole tissejä.
 
Ylös