Vittumaisin duuni

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Vargas
  • Aloitettu Aloitettu
Tehdastyö. Mädäntyneet elikoiden sorkat ja se ihqu haju, mikä ei lähde vaatteista ja hiuksista millään :kuola:
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Äsken tuli Discoverylta How it's made, jossa valmistettiin eines-enchiladoja. Yksi työntekijä ottaa tortillan, päästää suuttimesta täytettä päälle ja heittää tuotoksen liukuhihnalle. Toinen ottaa tortillahässäkän käteen, käärii sen, heittää pakkaukseen ja asettaa liukuhihnalle takaisin. Kolmas ottaa pakkauksen hihnalta, päästää päälle kastiketta ja asettaa takaisin hihnalle. Välissä oli kelmutus ja sitten tulee neljäs henkilö, joka lykkää nämä "lautaset" pahvipakkaukseen, jotka kulkevat jatkuvaa tahtia liukuhihnalla eteenpäin. Näitä vaiheita toistetaan työpäivän aikana jonkun seitsemänsataabiljoonaa kertaa. Mulla menis tossa hommassa jo kolmessa minuutissa niin lujaa naama jumiin, etten palautuisi enää ikinä ennalleni. Onneksi niitäkin ihmisiä on, jotka tohon pystyy. Ei saataisi mekään muuten "äitien tekemää ruokaa". Mmmm, roiskeläppä... :kuola:
 
Äsken tuli Discoverylta How it's made, jossa valmistettiin eines-enchiladoja. Yksi työntekijä ottaa tortillan, päästää suuttimesta täytettä päälle ja heittää tuotoksen liukuhihnalle. Toinen ottaa tortillahässäkän käteen, käärii sen, heittää pakkaukseen ja asettaa liukuhihnalle takaisin. Kolmas ottaa pakkauksen hihnalta, päästää päälle kastiketta ja asettaa takaisin hihnalle. Välissä oli kelmutus ja sitten tulee neljäs henkilö, joka lykkää nämä "lautaset" pahvipakkaukseen, jotka kulkevat jatkuvaa tahtia liukuhihnalla eteenpäin. Näitä vaiheita toistetaan työpäivän aikana jonkun seitsemänsataabiljoonaa kertaa. Mulla menis tossa hommassa jo kolmessa minuutissa niin lujaa naama jumiin, etten palautuisi enää ikinä ennalleni. Onneksi niitäkin ihmisiä on, jotka tohon pystyy. Ei saataisi mekään muuten "äitien tekemää ruokaa". Mmmm, roiskeläppä... :kuola:
Ois ihan mielenkiintosta tietää, kuinka tollanen roiskeläppä valmistetaan alusta loppuun. Toivotaan että joku "AITI" tän näkis ja valasis :)
 
¨Tuttu oli päässy näkemään miten roiskeläppiä tehdään. Ei syö niitä enään...

Edit: ^luonnollisesti en kysellyt enempää koska haluan syödä niitä vielä jatkossakin, joten en voi auttaa :-D
 
Ihme herkkänahkoja. Mitenköhän ne sitten alunperin luulee että tollasta tusinalättyä tehdään?

DKDC roiskeläppä on hyvää.
 
Sänkyhommat. Niittipyssyllä ampumista 7:00 - 15:00 ja illalla sormet ei meinaa toimia ollenkaan. Ok palkka mutta vaadittava työmäärä järkyttävän epäinhimillinen.
 
Elintarviketehtaalla 4kk. Hyi vittu, haju johon ei totu koskaan, laattaa pidätellä maanantaina jos teurastus menossa, kun oli viikonloppuna sieraimet "auenneet". Haju jäi vaatteisiin ja kaikkeen. Perkeleen kylmä vielä päälle niin avot. Palkasta ei edes tarvinne edes mainita.

Nimimerkillä ei enää koskaan meetwurstia suuhun.
 
Jos en lähde mitään todella eksoottisia hommia miettimään (roskisdyykkaaja jossain kehitysmaassa, sotilas keskellä sotaa...), niin tuikitavallisista töistä minusta ei varmasti olisi kokiksi. Vaikka tykkään ruoanlaitosta itselleni, niin se tilausravintolan hektinen työrytmi, jatkuva ruoankatku ja kuumuus mitä näkee ravintolakeittiöissä voisi olla meikäläiselle tuskaa.
 
Tuossa sivubisneksenä tuli käytyä noilla isoilla rakennusyhtiöillä hiomassa uusien kerrostalojen liimapintoja ja saumoja, eli siis kerrostalo huoneita vedin rälläkällä ympäri jossa oli kuppilaikka. Homman tein urakalla ja tunti palkka pyöri siinä 18-25e/h, mutta kun homma piti tehdä illalla/yöllä ja vklp, tein sen ilman mitään imuri systeemejä ja kämpät olivat todella sankan pölyn peitossa. Otsalampulla näki parin metrin päähän että mistä pitää hioa...
Siinä oli illalla kyllä joka paikka täynnä pölyä ja pieniä kiviä vaikka olikin maski ja lasit.

Ehdottomasti rankinta hommaa niin henkisesti ja fyysisesti mitä olen tehnyt, ammatiltani olen metsuri joten raja on aika korkealla :)
 
Tuossa sivubisneksenä tuli käytyä noilla isoilla rakennusyhtiöillä hiomassa uusien kerrostalojen liimapintoja ja saumoja, eli siis kerrostalo huoneita vedin rälläkällä ympäri jossa oli kuppilaikka. Homman tein urakalla ja tunti palkka pyöri siinä 18-25e/h, mutta kun homma piti tehdä illalla/yöllä ja vklp, tein sen ilman mitään imuri systeemejä ja kämpät olivat todella sankan pölyn peitossa. Otsalampulla näki parin metrin päähän että mistä pitää hioa...
Siinä oli illalla kyllä joka paikka täynnä pölyä ja pieniä kiviä vaikka olikin maski ja lasit.

Ehdottomasti rankinta hommaa niin henkisesti ja fyysisesti mitä olen tehnyt, ammatiltani olen metsuri joten raja on aika korkealla :)
Ilmeisesti rakennusliike lasketaan isoksi jos liikevaihto on yli kymppitonnin vuodessa? Muuten on vähän hankala uskoa että yhdenkään ison firman työmailla tota homma tehtäisiin enää tolla Neuvostoliiton tyylillä. Imurin kun olisit kytkenyt koneeseen, niin olisit voinut lähteä samoissa kuteissa suoraan baariin. Ei sitä vitutusta ole aina pakko maksimoida.
 
Näin kun loma on lopussa niin kaikki duunit on yhtä vittumaisia... ei ole viellä duunia keksitty joka voittaisi lomailun...
 
Mun vittumaisin duuni on ollu videovuokraamon myyjänä. En tiedä nykyisistä liksoista, mutta mun aikana vuosia sitten tuntiliksa lähti uudella duunarilla jostain 6 eurosta. Sitten mulle nakitettiin kaikki paskimmat vuorot ja pahimmillaan saattoi joutua tekemään tuplavuoron, kun iltaan tuleva kaveri päättää ilmoittaa, ettei nappaa tulla duuniin. Esimies tai muut duunikaverit ei tuurannu ikinä, vaikka ois ollu sairaana. Itse tuurasin hölmönä ja tunnollisena kaikkia. Asiakkaat vittuili kaikesta ja esimies siihen päälle, kun oli kieli asiakkaiden perseenreiässä. Pääasia, että rahaa tulisi (koko bisneshän on pelkkää nappikauppaa muutenkin).

Hyvä puoli noissa ajoissa oli se, että opin paljon ihmisistä ja opin kunnioittamaan niitä onnettomia, jotka joutuu samoja hommia tekemään.




PS. Matti, haista vittu! Olit paskin esimies ikinä, mitä mulla on tähän päivään mennessä ollut.
 
Mun vittumaisin duuni on ollu videovuokraamon myyjänä. En tiedä nykyisistä liksoista, mutta mun aikana vuosia sitten tuntiliksa lähti uudella duunarilla jostain 6 eurosta. Sitten mulle nakitettiin kaikki paskimmat vuorot ja pahimmillaan saattoi joutua tekemään tuplavuoron, kun iltaan tuleva kaveri päättää ilmoittaa, ettei nappaa tulla duuniin. Esimies tai muut duunikaverit ei tuurannu ikinä, vaikka ois ollu sairaana. Itse tuurasin hölmönä ja tunnollisena kaikkia. Asiakkaat vittuili kaikesta ja esimies siihen päälle, kun oli kieli asiakkaiden perseenreiässä. Pääasia, että rahaa tulisi (koko bisneshän on pelkkää nappikauppaa muutenkin).

Hyvä puoli noissa ajoissa oli se, että opin paljon ihmisistä ja opin kunnioittamaan niitä onnettomia, jotka joutuu samoja hommia tekemään.




PS. Matti, haista vittu! Olit paskin esimies ikinä, mitä mulla on tähän päivään mennessä ollut.

Tälläsiin hommiin kyllä hakeutuu pikkupomoiksi aina ne vittumaisimmat nilkit... Ite olin ainakaan kuriifirmassa lentokentällä viskomassa paketteja duunissa ja siinä hommassa pikkunilkki oli kyllä niin mulkku jätkä, että jos kadulla kävelis vastaan, niin varmaan latais selkäydinraktiona.
 
Back
Ylös Bottom