- Liittynyt
- 5.7.2007
- Viestejä
- 589
Ihan tavallinen kupin päälle asetettava teesiivilä on kaikkein yksinkertaisin ratkaisu jos keittelee teetä vain yhdelle juojalle. Siivilä teekupin päälle, lehdet siivilään, vettä kuppiin, annetaan hautua. Simppeli homma.
Ja se ei muuten sitten ole mitään hifistelyä ja pelleilyä kun vihreää teetä käsketään hauduttaa laadusta riippuen korkeintaan 70 - 85-asteisessa vedessä (yleensä suositeltava lämpötilä lukee paketin tai pussin kyljessä). Etenkin vähän paremmista teelaaduista tulee ihan hiton kitkerää ja pahaa teetä jos niitä liottaa kiehuvan kuumassa vedessä. Jos on kunnon vihreä tee-fiksaatio kuten minulla, kannattaa ostaa sellainen vedenkeitin jossa on lämpötilamittari. Ei tarvitse arpoa onko vesi jo jäähtynyt tarpeeksi vai liikaa.
Ja se ei muuten sitten ole mitään hifistelyä ja pelleilyä kun vihreää teetä käsketään hauduttaa laadusta riippuen korkeintaan 70 - 85-asteisessa vedessä (yleensä suositeltava lämpötilä lukee paketin tai pussin kyljessä). Etenkin vähän paremmista teelaaduista tulee ihan hiton kitkerää ja pahaa teetä jos niitä liottaa kiehuvan kuumassa vedessä. Jos on kunnon vihreä tee-fiksaatio kuten minulla, kannattaa ostaa sellainen vedenkeitin jossa on lämpötilamittari. Ei tarvitse arpoa onko vesi jo jäähtynyt tarpeeksi vai liikaa.


