- Liittynyt
- 2.7.2008
- Viestejä
- 191
Nyt ku olen tässä päässy paremmin kokkaamisen mukavaan maailmaan ja tapana on kokata ruoat etukäteen vähintään pariks päiväks. Onks kellään mitään hyvää vinkkiä valmiin salaatin säilyttämiseen niin ettei se nahistu?
Eli jos teen jonkun salaatin valmiiks ni kahen päivän päästä salaatti on usein aika syömiskelvotonta mutta onko olemassa _mitään_ tapaa pitää se parempana?
Käsittääkseni ruukkusalaattia ei kandee leikata vaan se pitäis repiä ja sillon se ei nahistu niin nopeesti mutta oisko jotain muita säilytysvinkkejä?
Eli jos teen jonkun salaatin valmiiks ni kahen päivän päästä salaatti on usein aika syömiskelvotonta mutta onko olemassa _mitään_ tapaa pitää se parempana?
Käsittääkseni ruukkusalaattia ei kandee leikata vaan se pitäis repiä ja sillon se ei nahistu niin nopeesti mutta oisko jotain muita säilytysvinkkejä?