"Valmiin" salaatin säilyttäminen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Azurik
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
2.7.2008
Viestejä
191
Nyt ku olen tässä päässy paremmin kokkaamisen mukavaan maailmaan ja tapana on kokata ruoat etukäteen vähintään pariks päiväks. Onks kellään mitään hyvää vinkkiä valmiin salaatin säilyttämiseen niin ettei se nahistu?

Eli jos teen jonkun salaatin valmiiks ni kahen päivän päästä salaatti on usein aika syömiskelvotonta mutta onko olemassa _mitään_ tapaa pitää se parempana?

Käsittääkseni ruukkusalaattia ei kandee leikata vaan se pitäis repiä ja sillon se ei nahistu niin nopeesti mutta oisko jotain muita säilytysvinkkejä?
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Teet sen muun salaatin valmiiksi ja sitten ennenkun alat syömään heität ne lehdet sinne..?
 
Lähen usein duuniin aamulla ja syön salaatit vasta joskus 16oo duunissa jollon se salaatti on purkissa päivän. Jääkaapissa kylläki mutta silti.

Toki teen noin jos syön himassa salaattia.

edit. vittu että tuo lause kuulostaa tyhmältä :D Siis lähden duuniin joka arkiaamu mutta usein vedän sen salaatin naamariin vasta 15-16 paikkeilla :D
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom