Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ettei poijjaat oo vaan vetänyt kermaviiliä naamaan:DIhmettelen myös mitä rahkaa porukka on oikein syönyt kun sanoo rakenteen olevan jauhoinen. Näin ei ole.
Tämä uusi valio on sellaista pehmeää ja jogurttimaisempaa. Maku on neutraali ihan kuten Ehrmannissakin. Voi olla että alkuerissä on ollu jotai jauhomaisempia yksilöitä seassa?? Jos joku huomaa makueroa noissa kahdessa niin on kyllä aika vitunmoinen sommelier sitten kyseessä joilla ruokailu on varmaan muillakin osa-alueilla viety atomitasolle. Koska samanhintainen ja samanlainen rahka kuin erkku, mutta tämä on suomalainen lähituote niin siirryin itse tähän. Ainoa miinus on että ton pehmeän rakenteen takia ei lohkea purkista kulhoon nätisti kuin erkku vaan sitä jää taikinamaisena muovipurkin reunoille josta pitäis jaksaa kaapia.
Pienenä lisäkommenttina Ehrmann vs. Valio -eroista se, että Ehrmann tipahtaa useimmiten ravistamalla purkista lautaselle varsin kätevästi, kun taas Valion rahka pitää kaapia purkistansa ulos. Tätä ominaisuutta eivät kaikki kaipaa, mutta itselleni sillä on merkitystä, koska iltaisin kippaan rahkan ruisleseiden ja vähärasvaisen Turkkilaisen jogurtin sekaan.
Huomasin, ehrmann tulee yleensä yhdellä kuopaisulla ulos ja laidat ovat puhtaat. Valiota piti kaapia ja laidoille jää rahan arvoista kampetta!
Huomasin, ehrmann tulee yleensä yhdellä kuopaisulla ulos ja laidat ovat puhtaat. Valiota piti kaapia ja laidoille jää rahan arvoista kampetta!
Huomasin, ehrmann tulee yleensä yhdellä kuopaisulla ulos ja laidat ovat puhtaat. Valiota piti kaapia ja laidoille jää rahan arvoista kampetta!
en oo tota valioo vielä maistanu, mutta ehrmanniahan ei kannata ollenkaan lähteä kaapimaan sieltä. Siinä vaiheessa kun kansi on vielä päällä niin heiluttelee purkkia, jotta rahka irtoaa reunoista, sitten kansi irti ja kaikki lähtee yhellä napakalla tiputuksella muovipurkista kuppiin. Jos näin ei käy (ehkä 1/5 tapauksista) niin pohjalle jäänyt pieni määrä rahkaa on helppo ottaa lusikalla poies.