- Liittynyt
- 17.4.2002
- Viestejä
- 1 288
- Ikä
- 48
Bricktop sanoi:GI:stä juu. Eikös se kuitenkin ole korkeampi vaaleissa leivissä kuin tummissa?
Taitaa olla, noihan tosin vaihtelevat aika paljon. GI:llähän ei yksinään ole juurikaan merkitystä. Glykeeminen rasite saattaa olla jo käyttökelpoisempi tieto, mutta sekin on monesta eri tuotteesta koostuvan aterian kohdalla aika hakuammuntaa yrittää määritellä.
Toki on ihan hyvä pyrkiä syömään mahdollisimman käsittelemättömiä tuotteita, mutta jälleen se suuri kokonaisuus ratkaisee, ei sillä leivän värillä sinänsä ole merkitystä.
¨Belmondo sanoi:Tahvo sun pitää muistaa vastuu herkistä nuorista mielistä, jotka heivaa nyt satamäärin ympäri Suomea reissumiehet nurkkaan ja alkaa puputtaa patonkia koska "no tärkkelys muuttuu glukoosiks kuiteski et wattahel".
Tämän takia kuvani alapuolella lukeekin tuo vastuuttomia viestejä, joka toimii vastuuvapauslausekkeena.