Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
) Sipulit kuullotetaan pannulla, kanat ja pekonit paistetaan ja maustetaan. Itse laitoin musta- ja valkopippuria, paprikajauhetta ja cayannepippuria. Toissapäivänä tuli tehtyä ihan herkkua lihamureketta. Ei sitten ollut mitään light-ruokaa.
4-pakettia nautasikaa, pari isohkoa sipulia, pippuria, suolaa, chilikastiketta, oliiviöljyä notkistukseksi.
Ensin massa möyhitään tasaiseksi. Painellaan se tasaiseksi levyksi pellille. Päälle juustoa ja tehdään siitä kääretorttu. Paistamisen kanssa kannattaa olla tarkkana, koska itsellä se meinasi palaa kunnolla päältä vaikka oli vain reilun tunnin 225C. Ehkä kannattaisi laittaa esim suikale leivinpaperia tuon päälle. Siitä tulee ~15cm halkaisijaltaan oleva pötkö. Jos haluaa varmistaa, että se on kypsää, niin eiköhän uunimittari toimi tuossa. Sianliha saa olla sen 80C jos en väärin muista.
Tuli ihan älyttömän hyvää. Paljon parempaa kuin joskus kokeillut jauhelihapihvit.
Asteita pois ja pidä pitempään. Ei pala ja paistuu sisältäkin.
Heh, kylläpä näyttää herkulliselta aterialta.Itse tulee uunissa paistettua broilerin rintafileitä
Jos oikein iso nälkä tulee, niin kokemuksen syvällä rintaäänellä suosittelen http://www.supersizedmeals.com/food/article.php/20060908-Aussie_Hangover_Cure

Itse tulee uunissa paistettua broilerin rintafileitä
Jos oikein iso nälkä tulee, niin kokemuksen syvällä rintaäänellä suosittelen http://www.supersizedmeals.com/food/article.php/20060908-Aussie_Hangover_Cure