iivili
kollinmölliskö
- Liittynyt
- 18.4.2002
- Viestejä
- 7 191
Sinänsä bulkkikeittiö on ainakin toistaiseksi harhaanjohtava nimitys, koska ensimmäinen Hulkin resepti (hyvä ja mielenkiintoinen resepti kumminkin) oli semmoinen, jossa oli maksimoitu proteiinin määrää, mutta oli muuten varsin kalorilöyhää kamaa. Todellista bulkkikamaa on semmoinen, missä on joku 600kcal/100g. :D Toki siinäkin saa olla proteiinia lujasti, mutta myös muita makroravinteita, jos on tarkoitus kunnon bulkkikamaa tehdä. Eipä sillä, kyllä juustokakusta saa varmasti jokainen säädettyä makroravinnekoostumukseltaan sopivan, esim. pr + hh tai pr + r, ihan miten on itse kelläkin tarve. Hulkin perusversio taas lienee sopivin, mikäli haluaa makeaa herkkua, missä ei ole kummoisesti mitään muuta makroravinnetta, kuin proteiinia. Itekin olen suuri juustokakun ystävä, pitäisi oikeastaan vihdoin opetella sitä tekemään.
Sori lievä off topic, mutta liittyen bulkkiherkkuihin, niin yksi hyvin yksinkertainen ja helppo on semmoinen, että otetaan sopivaksi katsottu määrä turkkilaista tai kreikkalaista rasvaista jugurttia ja lisätään siihen sopivaksi katsottu määrä maustettua heraproteiinijauhoa. Vielä bulkimpi, mutta vähän vaivalloisempi eväs olisi semmoinen, että vatkataan sopivaksi katsottu määrä kermavaahtoa ja sotketaan siihen maustettua heraprotujauhoa. Vielä vähän työläämpi, mutta paremman makuinen taas olisi ns. massarahka:
- 2prk rahkaa (eli 500g)
- 2dl kuohukermaa, vatkataan vaahdoksi
- 1-2dl vaikkapa vaniljan makuista protujauhua
- sopiva määrä vadelmia muusattuna, jotta saadaan lisää makua
- sopiva määrä purkkipersikoita sopivan pieniksi paloiksi pilkottuna.
Sekoita noi ja eikun kitusiin.
Sori lievä off topic, mutta liittyen bulkkiherkkuihin, niin yksi hyvin yksinkertainen ja helppo on semmoinen, että otetaan sopivaksi katsottu määrä turkkilaista tai kreikkalaista rasvaista jugurttia ja lisätään siihen sopivaksi katsottu määrä maustettua heraproteiinijauhoa. Vielä bulkimpi, mutta vähän vaivalloisempi eväs olisi semmoinen, että vatkataan sopivaksi katsottu määrä kermavaahtoa ja sotketaan siihen maustettua heraprotujauhoa. Vielä vähän työläämpi, mutta paremman makuinen taas olisi ns. massarahka:
- 2prk rahkaa (eli 500g)
- 2dl kuohukermaa, vatkataan vaahdoksi
- 1-2dl vaikkapa vaniljan makuista protujauhua
- sopiva määrä vadelmia muusattuna, jotta saadaan lisää makua
- sopiva määrä purkkipersikoita sopivan pieniksi paloiksi pilkottuna.
Sekoita noi ja eikun kitusiin.


