- Liittynyt
- 26.7.2005
- Viestejä
- 1 905
Eipä tuo ideologia oikein loppupeleissä toimi, aika monia Ei-purkki-ruokatuotteita säilytetään jonkinnäköisissä säiliöissä jossakin tuotantovaiheessa joista irtoaa jos jonninnäköstä "kemikaalia". Saahan sitä silti elää uskossa missä haluaa, useimmiten kaikennäköiset ekologisuus/terveellisyys/vältän kemikaaleja jutut tuppaavat oleman suuria ilmakuplia - todellisuus romuttaa ne.
Eli siksi kun joitain muitakin elintarvikkeita voidaan jossain vaiheessa säilyttää jonkinnäköisessä säiliössä ehkä joskus, ja siitä saattaa ehkä irrota jotain johonkin, ei sinusta kannata pyrkiä välttelemään selvää terveysriskiä? En ymmärrä tätä logiikkaa, että jos ei voi elää "täydellisesti" (koska kaikessa on kaikkea), niin ihan sama sitten mitä paskaa vetää. Toki kaikki tekevät niin kuin parhaaksi katsovat, mutta itse pyrin minimoimaan vaikka pienilläkin teoilla sitä kemikaalien määrää, jonka kroppaani saan.
Eli tuskin tunan BPA tappaa jos syö pari purkkia viikossa, samoin karkkiakin voi syödä kohtuudella, kuten myös maapähkinöitä joiden viljelemisessä käytetään kaiketi ankaria myrkkyjä (en ole varma), jne. jne. jne... eli kun syö monipuolisesti niin pysyy terveenä ja hyvinvoivana. Itse ainakin pyrin tähän. Toki laiskuus ja budjetti vähän pakottavat yksipuolisuuteen, mutta esim. kasvisten kohdalla pyrin vaihteluun.