Mä oon joskus yksinkertasesti silpunnut sipula, valkosipulia päälle ja kipannut soijakastiketta kyytipojaksi. Ei muutaku lusikalla suuhun. Osuu ainakin mun makuun.
Tofusta saa niin hyvää ruokaa että lähtee pää irti. Helsingissä asuvat voivat käydä koittamassa esim. NewBambooCenterissä (halpa mesta) miltä maittaa. Tofua pitää osata maustaa, kuten liharuokiakin.
Tofusta saa todella hyviä ruokia, on yksi monipuolisimmista raaka-aineista! Maku on sellaisenaan neutraali mutta menee kyllä ihan soijakastikkeeseen dipattuna ilman mausteitakin. Mun mielestä tofu on parhaimmillaan hyvin maustettuna oikeassa hiiligrillissä grillattuna. Pannulla paistelen useimmiten kuumassa öljyssä niin kauan että ruskistuvat kunnolla. Tofun voi myös sörssätä lihapullataikinan jatkeeksi tai sillä voi korvata lihan kokonaankin jos haluaa vaihtelua.