Team M&M Gymlog

Sit heti, kun joku on ehtinyt kokeilla tota reseptiä, niin tänne kommenttia!! Rohkeasti laittakaa chiliä tai habaneroa jos tykkäätte tulisuudesta. Tossa on niin paljon tavaraa, et 6 chilipaprikaa ei tehnyt tosta soossista yhtään tulista. 1-2 habaneroa taasen antaa todella pikantin lisän!
 
Sit heti, kun joku on ehtinyt kokeilla tota reseptiä, niin tänne kommenttia!! Rohkeasti laittakaa chiliä tai habaneroa jos tykkäätte tulisuudesta. Tossa on niin paljon tavaraa, et 6 chilipaprikaa ei tehnyt tosta soossista yhtään tulista. 1-2 habaneroa taasen antaa todella pikantin lisän!

Tässä juuri lautasellinen nenän alla ja erittäin hyvää tää on. Kyllä sen noista raaka-aineista jo tietää about minkä makuista settiä on tulossa. Itse en ole aikaisemmin käyttänyt valmispusseja niin siinä oli ainoa yllätysmomentti, että mihin suuntaan mahdetaan makujen maailmassa mennä. Säätelin nestetasapainoa hieman laittamalla 1.5dl vähemmän vettä Carbonaroja keittäessäni. Paljoa vähempää ei tuossa voi laittaa koska silloin keitinvesi loppuu pystyyn ja Carbonara tarraa pannuun. Punasipulilla ja paprikajauheella hain lisää väriä.
 
Kjeh Kjeh arvatkaa mitä meikä pojallaki porisee liedellä, ei se ei ole pontikkaa ;)

Tainnu pari hassua muutaki pakkislaista käydä paikallisessa prismasssa ku oli vaa 2! chiliä jäljellä eikä ollenkaa tota 3 juuston kermaa , vitut jouduin tekee 4% kermalla koevedoksen, kohta saa sit naattia. tai siis huomenna :)
 
[video=youtube_share;xIFphrzQGm4]http://youtu.be/xIFphrzQGm4[/video]
Pakko sanoa että mun mielestä tää matsku alkaa olee sellaista että voisi televisiossa pyöriä. Ihan oikeasti. Järjettömän viihdyttävää ja hienosti toteutettu, unohtamatta sisältöä.

Ehdoittakaamme siis Pakkotoisto.com televisiosarjaa. Eikös Suomi TV:llä ole vähän ohjelmistopulaa? Who's with me?
 
Tässä juuri lautasellinen nenän alla ja erittäin hyvää tää on. Kyllä sen noista raaka-aineista jo tietää about minkä makuista settiä on tulossa. Itse en ole aikaisemmin käyttänyt valmispusseja niin siinä oli ainoa yllätysmomentti, että mihin suuntaan mahdetaan makujen maailmassa mennä. Säätelin nestetasapainoa hieman laittamalla 1.5dl vähemmän vettä Carbonaroja keittäessäni. Paljoa vähempää ei tuossa voi laittaa koska silloin keitinvesi loppuu pystyyn ja Carbonara tarraa pannuun. Punasipulilla ja paprikajauheella hain lisää väriä.
Älä laita vähemmän sitä keitinvettä! :) Voin kertoa, että siitä tulee sementtiä huomenna, kun kaikki kosteus on vetäytynyt pastaan ja kerma jähmettynyt. Se 1 litra on just oikea määrä. Se muuttuu muutenkin seuraavana päivänä sellaiseksi makaronilaatikoksi. :D
 
Täällä kanssa tuli tehtyä toi ruoka, tosin kaupassa ei ollut kunnon jauhelihaa niin ostin kana paloja ja vähän fiksaten kokkailin. Chili jäi mulla vaan 2 pätkään. Hiton hyvää ja helppo tehdä :)
 
Lätkäses vielä Nyyssölä noi työvaiheet, ettei vaan ite tarvi alkaa videosta kelaileen :D
Vaihe 1: Pilko kaikki pilkottavat ja paista kattilassa öljyn kera (lasipullo) kunnes sipuli on pehmiää. Lisää 1,5 dl vettä ja soseuta vauvanripulin näköiseksi. Lisää ripuliin Miken mällit, eli kermat.

Vaihe 2: Paista jauheliha ja lisää ne mälliripuliin.

Vaihe 3: Keitä litra vettä ja lisää carbot. Keitä pienellä lämmöllä välillä sekoittaen noin 5-7 minuuttia. Lisää ne mälliripulilihasoossiin. Ruoka on valmis. Ruokajuomaksi Pepsi Maxia tai Coca Cola Zeroa.
 
Kiitos kiitos kiitos!!

Todella mahtavia videoita - tässä on lauantai sujunut melko rattoisasti pällistellessä näitä pätkiä. Varsinkin nämä viimeiset on ihan pro tasoa..

Kiitos vielä kerran.
 
TV-ohjelma ois hauska, mutta kilpailuformaattiin ei saa mennä ettei käy seuraavaa.

 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Ja mainittakoon, etten ole yhtäkään jaksoa ko. ohjelmaa ikinä katsonut. Eli ei ole tahallista.

Niin siis eihän tossa ole mitään suoranaisesti kopioidun näköistä edes, mutta aivan samanlainen meininki on rikun kokkauksissa. Tehosteet nyt madventuresissakin vedetään ihan huolella psykedeeliseksi.
 
Back
Ylös Bottom