- Liittynyt
- 11.3.2004
- Viestejä
- 428
- Ikä
- 42
Ostin kesällä 500g purkillisen Tai Kanen L-Glutamiinia. Piti silloin alkaa käyttämään jonkulaista hifipalkkaria, jossa siis tuota glutamiinia olisi semmoiset 10g.
Jonkun aikaa sitä käytin, kunnes luin täältä pakkikselta, että eipä siitä glutamiinista juurikaan mitään hyötyä taida edes tuollaisella määrällä olla.
Lopetin siiten sen syömisen ja purkki jäi hyllyyn pölyttymään.
Tänään aamulla oli vähän kurkku kipeä ja muutenkin tukkoinen olo, niin ajattelin että pitää nyt viimein vedellä se glutamiini alas isoilla annoksilla jos siitä olisi jotain hyötyä lieviin flunssan oireisiin.
Mutta ongelma tosiaa on, että se on tosi pahan makuista ja se pilaa palkkarin maun. Tämän takia lopetin sen käyttämisen silloin kesällä.
Luin jostain joskus aikaisemmin, että glutamiinin laadulla olisi jotain tekemistä maun kanssa. Eli onko nyt niin että kun tuo on pahan makuista niin se on myös huonolaatuista? Miltä glutamiinin kuuluisi maistua, vai kuuluisiko miltään?
Tai Kane nyt vissiin on merkkinä mitä on, niin ei yllättäisi vaikka se huonolaatuista olisi.
Eli vetelenkö nyt kovien pakkasten aikaan pahan makuisia palkkareita. Vai heitänkö roskiin tuon aineen?
Jonkun aikaa sitä käytin, kunnes luin täältä pakkikselta, että eipä siitä glutamiinista juurikaan mitään hyötyä taida edes tuollaisella määrällä olla.
Lopetin siiten sen syömisen ja purkki jäi hyllyyn pölyttymään.
Tänään aamulla oli vähän kurkku kipeä ja muutenkin tukkoinen olo, niin ajattelin että pitää nyt viimein vedellä se glutamiini alas isoilla annoksilla jos siitä olisi jotain hyötyä lieviin flunssan oireisiin.
Mutta ongelma tosiaa on, että se on tosi pahan makuista ja se pilaa palkkarin maun. Tämän takia lopetin sen käyttämisen silloin kesällä.
Luin jostain joskus aikaisemmin, että glutamiinin laadulla olisi jotain tekemistä maun kanssa. Eli onko nyt niin että kun tuo on pahan makuista niin se on myös huonolaatuista? Miltä glutamiinin kuuluisi maistua, vai kuuluisiko miltään?
Tai Kane nyt vissiin on merkkinä mitä on, niin ei yllättäisi vaikka se huonolaatuista olisi.
Eli vetelenkö nyt kovien pakkasten aikaan pahan makuisia palkkareita. Vai heitänkö roskiin tuon aineen?