- Liittynyt
- 17.4.2002
- Viestejä
- 8 398
Tomaattipyre. Lukee tuossa 10 cm ylempänä.Eiche sanoi:OT:
Kenelläkään suositella jotain ketsupinkorviketta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Tomaattipyre. Lukee tuossa 10 cm ylempänä.Eiche sanoi:OT:
Kenelläkään suositella jotain ketsupinkorviketta?
... tai sitten ei:Tomi sanoi:Tomaattipyre. Lukee tuossa 10 cm ylempänä.
Eiche sanoi:Ennen meni ketsuppia melkeen kaiken päälle maistamatta ja sitten paukahti allergia tomaattiin. Kuvittelin ketsupin olevan niin teollista että ei tomaateista ois ku väri tallella, mutta tostakin saan kielen turpoamaan ja näppylää tulemaan pitkin ihoa.
Tomi sanoi:Tomaattipyre. Lukee tuossa 10 cm ylempänä.
Tanu sanoi:Purkki Erhmannia
Purkki ananasmurskaa
Kaurahuitaleita niin paljon kuin imee
Öljyä sopivasti
Eiche sanoi:OT:
Kenelläkään suositella jotain ketsupinkorviketta?
Ennen meni ketsuppia melkeen kaiken päälle maistamatta ja sitten paukahti allergia tomaattiin. Kuvittelin ketsupin olevan niin teollista että ei tomaateista ois ku väri tallella, mutta tostakin saan kielen turpoamaan ja näppylää tulemaan pitkin ihoa.
Jotain currykastiketta löysin mutta siinäkin oli sitten 60% tomaattia. Tabasco on ollu jees mutta jotain muuta kun löytäis.
JHM sanoi:Nykyään rutiiniksi muodostunut iltapala:
4 palaa ruisleipää
kahden palan väliin:
pohjalle ketsuppia
purkki tonnikalaa ja ehdottomasti ananaspaloja
päälle muutama siivu juustoa
mausta basilikalla, oreganolla ja mustapippurilla
mikroaaltouuniin 3min täydellä teholla.
voila: 600kcal, p60, h44, r15
Jos haluu vähemmän hiilareita ni tekee kerrosleivän sijasta yksinkertaset leivät eli vaan 2 palaa jollon 470 kcal, p55, h22, r15 <--- tää maistuu itelle paremmalta.
Toi rasva johtuu tonnikalan öljyistä mut miksei onnistuis käyttäen tonnikalaa vedessä.
Tuota kokeilin ja tosi hyvää oli. Mutta olenko vai tekeekö kuumennus uunissa tai mikrossa hallaa proteiineille?hartiapankki sanoi:ruisleipää tonnikalaa päälle. 1:stä purkista noin 3 leipää luraus ketsuppia tai tomaatti siivuja juustoa päälle ja uunniin grillivastus päällä pariksi minuutiksi.. aivan sairaan hyvää ei kyllästy ikinä.. kestää 10 minuuttia aloituksesta kun leivät on jo mahassa
Timke sanoi:Tuota kokeilin ja tosi hyvää oli. Mutta olenko vai tekeekö kuumennus uunissa tai mikrossa hallaa proteiineille?
Dobermann sanoi:Eihän ketsupissakaan ole kuin 10,2kcal/10g.
Ants sanoi:repesin ku näin tän :D eli 102kcal/100g jne.
Veikkaan että Tomi tarkotti sillä 7,2kcal:lla ihan sataa grammaa. Mutta kukapa sitä sataa rammaa ketsuppii samalla kertaa muutenkaa syö eikä toi sata kalorii oo ees paljoo.
Eiche sanoi:Kenelläkään suositella jotain ketsupinkorviketta?
Ennen meni ketsuppia melkeen kaiken päälle maistamatta ja sitten paukahti allergia tomaattiin. Kuvittelin ketsupin olevan niin teollista että ei tomaateista ois ku väri tallella, mutta tostakin saan kielen turpoamaan ja näppylää tulemaan pitkin ihoa.
Jotain currykastiketta löysin mutta siinäkin oli sitten 60% tomaattia. Tabasco on ollu jees mutta jotain muuta kun löytäis.
Ants sanoi:repesin ku näin tän :D eli 102kcal/100g jne.
Veikkaan että Tomi tarkotti sillä 7,2kcal:lla ihan sataa grammaa. Mutta kukapa sitä sataa rammaa ketsuppii samalla kertaa muutenkaa syö eikä toi sata kalorii oo ees paljoo.
Dieetti on sit kai asia erikseen
Omskakas sanoi:Jos tykkäät Tapaskosta, kokeiles kaupan meksikaanihyllyltä (siis sieltä, missä on jalapenoviipaleet, tortillat ja muut) löytyviä Manoliton chilikastikkeita. Näitä löytyy kolmena eri värinä, joista keltainen on erityisen hyvää.