Suuri lööppiketju. Iltasanomat ja Iltalehti

10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Musta on silti hiukan huolestuttavaa, että kouluampujiin suhtaudutaan uhreina ja heitä säälitään joko oletetun tai tiedotetun koulukiusaamisen vuoksi. 12-vuotias murhattu on saattanut olla kiusaaja tai olla olematta, mutta on huolestuttavaa jos joku aidosti näiden tietojen perusteella ajattelee että sitä sai mitä tilasi, riippumatta siitä puhutaanko nyt lällättelystä vai rankasta vainoamisesta. Missäänhän ei ole sanottu että esimerkiksi kaikki kolme uhria olisivat kiusanneet ketään, eikä joku heistä esimerkiksi vain sattunut olemaan väärässä paikassa väärään aikaan.

Aiemmin yhden koululaisen isä kertoi tekijän itse olleen "häirikkö", mutta riippumatta siitä oliko se totta vai ei, musta on vaarallinen viesti koulukiusatuille kun nyt sekä lehdet että nettipalstat alkaa olla täynnä sitä kuinka a) on täysin ymmärrettävä seuraus koulukiusaamiselle, minkä tahansa asteiselle koulukiusaamiselle, että uhri vahingoittaa näitä 12-vuotiaita kiusaajiaan vakavasti b) mitään rikosoikeudellisia seuraamuksia tästä ei tule.

En halua lainkaan väheksyä sitä kuinka vakava ongelma on koulukiusaaminen, mutta nykyään kun lasten välinen väkivalta jatkuvasti lisääntyy ja lapset kantavat koulussa jos minkälaista astaloa ja teräasetta roadmanien sun muiden varalta, on hiukan vaarallista antaa ymmärtää että kiusaamisen suhteen vallalla on jokunlainen versio Hammurabin laista.
 
Kekseliäät konstit käyttöön rahanhankinnassa:

Brasilialaisnainen yritti hämmentävää petosta, kun hän kuskasi setänsä pyörätuolissa pankkiin, jotta setä voisi nostaa tililtään 3 000 euroa vastaavan summan. Ainoa ongelma oli, että 68-vuotias setä oli ollut kuolleena jo useita tunteja, kertoo CNN Brasil.
 
Prinsessa Kalina Belgiasta.
Screenshot_20240723_122624_Chrome.webp

Screenshot_20240723_122905_Chrome.webp

 




Heini Wathenin ihana elämä kansainvälisissä suihkuseurapiireissä rouva Al-Fayedina.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom