Suuri kissakuvaketju

Liittynyt
28.3.2009
Viestejä
453
Tämmönen mussukka muutti meille reilu viikko sitten :)
Kahden ensimmäisen hyvin menneen ja hiljaisen viikon jälkeen todettakoon, että tuo mussukka karvanahka, melkein rukkanen, on aika helvetin kovaääninen, kun se mouruaa kaiket yöt poikien perään. Tiesin, että itämaiset on kovaäänisiä, mutta huh huh, ihan kuin itse paholainen yrittäisi ulos tuon sisuksista :wtf: Ensi viikolla leikattavaksi, toivottavasti sitten hieman rauhoittuu.
 

Honey

Sweet...
Liittynyt
1.8.2002
Viestejä
1 784
Kaupunki
Turku
Laitetaan minunkin kisuista kuvia. Nelivuotiat Balineesi siskokset Nelli ja Luna. Kolmivuotias Ragdoll Leevi.
Luna.jpgNelli.jpgLeevi.jpgLeevi katsoo ylös.jpg

Ensin oli nää tytöt ja sitten ihastuin Ragdolliin. Nämä ovat kuin yö ja päivä. Villit Balineesit ja lutunen Ragdoll.
 
Liittynyt
28.1.2006
Viestejä
2 871
Maailmassa on liian vähän kissakuvia, joten korjataan tilannetta. Jatketaanpa Tuksun esittelyä täällä.

Tuksu on vähän epäonnistunut kissa. Tuksu ei oikein kuule hyvin, eikä tasapaino aina riitä esim välttämään putoamista sohvalta kun haluaa rojahtaa kyljelleen. Tuksu myös putoaa sylistä todella surkeasti jos siitä päästää irti. Tuksu ei osaa hypätä korkealle mutta se ei haittaa koska Tuksu pelkää korkeita paikkoja. Ja oikeastaan kaikkea muutakin, sängyn alle juostaan usein piiloon. Tuksu ei osaa myöskään naukua vaikka yritys on kova. Ulos tulee vain todella vaivaisen kuuloisia ähkäisyjä, mutta oikeastaan melkein hyvä niin koska Tuksu yrittää naukua hyvin paljon. Eikä Tuksu itse kuule ääntään kuitenkaan joten lieneekö mitään väliä. Tuksu ei myöskään kehrää, vaan päästää kurkustaan aivan älytöntä pörinää, joka ilmaisee että Tuksu joko on valmis syömään tai rapsutus kohdistuu oikein.Tuksu on kaikesta vaivaisuudestaan huolimatta pienen linnansa kuningas.Jos Tuksu herätetään uniltaan linnassaan niin Tuksu äkämystyy aika lailla.Vaihtoehtoinen unipaikka on tietenkin sukkalaatikko.Tuksu tulee usein pyytämään josko pääsisi vähän syliin. Tällaista tuijotusta voi jatkua varttikin putkeen.Oikeasta paikasta kun rapsuttaa niin Tuksun silmät alkaa mennä kieroon ja alkaa pakkomielteinen nuoleminen, ihan minkä vaan asian nuoleminen mikä on lähimpänä.Rahkakin maistuu hyvin, jämät pitää aina jättää.Syömisen päälle maistuukin sitten taas nokoset, kuten melkein aina muulloinkin.
 
Liittynyt
12.10.2003
Viestejä
2 017
Ikä
36
Kirpun uusimmat

Ketjun elpymisen seurauksena muistin napanneeni Kirpusta monta hyvää (ei välttämättä niin tarkkaa) kuvaa kesältä. Kyseinen katti on varsinainen laiskamato ja enimmäkseen kuvat ovatkin erinäisistä lepoasennoista.

20140819_194740.jpg20140819_184549.jpg20140806_224954.jpg20140724_233902.jpg
 
Ylös