• Käy heittämässä ääni Pakkotoistolle vuoden Podcast äänestyksessä.KIITOS!
  • Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Spoiler tagi, käyttäkää tätä!!

Liittynyt
13.10.2002
Viestejä
1 763
Ikä
39
Originally posted by Jakob
"Eli tässä koodi, ilman pisteitä toki. [.spoiler] tähän teksti [./spoiler]"

Voiko tuota nyt enää selvemmin sanoa? Jos vielä on epäselvää niin quottaa jonkun tekemä postaus jossa on tuota [.spoiler] tagia käytetty ja sitten näet miten se on tehty.
noi pisteet tuolla sulkujen sisällä hämäs...
 
Liittynyt
17.5.2003
Viestejä
774
In The Year 2000

"Yassar Arafat is forced back into his compound. This time because he won't stop singing Pink's Get This Party Started."

"In an effort to be more appealing the flu will change it's name to 'THe Flumeister'."

"Tired of the rumors that he's gay, Liza Minnelli's husband publicly has sex with one hundred women. One hundred large bald women with handlebar mustaches."

" Huey Lewis and the News will form a Huey Lewis and the News tribute band, just to prove that someone might actually do that."

"Tony Danza will refuse to play any more characters named 'Tony.' The first role he gets after making this announcement: a bartender named 'Doug Danza.'"

"I, Mr. T, will reveal that I do not have a mohawk haircut, I just went bald on both sides of my head."

"Oral sex will be available in pill form. Unfortunately, it will be a suppository."

"Animal experts will discover that the reason mountain goats live in the mountains is that they can get drunk faster."

"Already reeling from the ongoing sex scandal, the Catholic Church will lose millions more followers, when Pope John Paul II appears on his balcony wearing acid-washed jeans."

"The expression 'time will tell' will be proven invalid, when time refuses to tell what happened after it walked Debbie home from that party."

"Mr. T has a son that he names after himself. To avoid confusion the boy is known as Mr. Lowercase T."

"Conan O' Brien will be pitied not be me as a fool, but by fools as a superfool."
 

HCW

Liittynyt
30.7.2003
Viestejä
71
Ikä
36
Ei jumalauta pojat,ei toi spoileri nyt niin hauska voi olla :D
 
Liittynyt
17.8.2003
Viestejä
449
Mä luen tätä palstaa vain ja ainoastaan alasti. Pitäisi varmaan liittyä vip-jäseniksi niin voin katsella teidän ihanien höpönassujen kuvia. Nami nami, lantiot heilumaan ja pakkotoistoja suorinjaloin maastavedossa...

:david:
 
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
612
No niin, vihdoin näen tämän monitorin taas kyynelten seasta ja pystyn jotain kirjoittamaan :D

Onion ja Tomppa, olisiko mitään mahdollisuutta saada jatkoa noille salkkariseikkailuille?
 
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
8 412
Ozzyn pyynnöstä:
Tapahtuu ensi viikolla: Aamun ja Katrin UFC-catfight saa uusia ulottuvuuksia, kun kuvaan astuu Roosa, joka haluaa ottaa erän heitä molempia vastaan. Roosa uhoo kovaan ääneen, että "kfohtfa lfätty lfätisfee ja lfäsfki tfummuu, ja eiffaapoltffaatupffakhhfaaaa!!!1 :curs:" Tällä välin kauppaansa vittuuntunut Ismo on tehnyt valintansa ja päättänyt lopettaa päivänsä. Ismo tekee itsemurhan anpuamalla itseään Apilaksella naamaan, mutta jää kuin ihmeen kaupalla henkiin, mutta joutuu koomaan. Camilla on keksinyt hampailleen uutta käyttöä ja hän poseeraakin nykyään Vermo Exposed -hevoisbukkakelehdykän kasvomallina. Ami tulee juuri suihkusta ja päättää lähteä Makuuniin vuokraamaan leffaa, mutta kompastuu ja tarttuu märistä hiuksistaan Helsinki-Mongolia-pikavuoron takapuskuriin kiinni. Sauli päättää lintsata taas koulusta ja Kari väärentää hänelle Boris Jeltsinin sydänkirurgin kirjoittaman poissaolotodistuksen. Rhfoosa on valmistautunut kohtaamaan Aamun ja Katrin verisessä taistossa ja onkin rouhinut motillisen Anadroleja, Halotestiniä ja PCP:tä ja saanut tuloksensa lukemiin 250 - 170 - 280. Tällä välin kuitenkin HYKS:issä tapahtuu, kun Ismon käristynyt torso herää koomasta ja lähtee vahingosta viisastuneena zombeilemaan kohti Ismon Valintaa, avatakseen sen uudelleen...
 
Liittynyt
15.5.2002
Viestejä
1 180
Ikä
35
Jatkoa... Ismon zombikävely kohti kauppaa herättää Jaanassa voimakkaita muistoja ja tuntemuksia 80-luvulta. Hän esiintyykin seuraavan muutaman jakson ajan pinkki/neonkeltainen toppahaalari päällään Taalasmaiden perustaman Persefarkku-liikkeen myyjänä. Ismo pääsee lopulta kauppansa luo, mutta juuri kun hän on avaamassa sitä uudelleen, saapuvat Ken ja Sauli paikalle pappatunturilla. Seuraa taistelu jota ei pahemmin pohjustella. Ismo turvautuu vielä kerran Apilakseen, tällä kertaa kohteena Sauli. Taalasmaan Kari kuulee että Saulia on kohdeltu kaltoin ja päättää kostaa tämän heikkokuntoiselle Ismolle haastamalla tämän kädenvääntöotteluun. Valmentajaksi Kari ottaa luonnollisesti Roosan, mutta koska Roosa "ei pfalli tupfakanpfolttoa", pistää Kari Roosan sittenkin pahvilaatikkoon ja lähettää Tanskaan. Uudeksi valmentajaksi otetaan Aleksi. Treeni tapahtuu pääasiallisesti tekemällä hauiskääntöä Sofialla ja kulmasoutua Jukalla. Tällä välin Ismo kuitenkin hioo taktiikkaansa goatsettamalla netissä muita ihmisiä ja välillä itseään. Barbaarissa leviää huhu että Ami olisi tulossa traktorilla Mongoliasta kohti Helsinkiä pahat mielessä.
 
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
612
Originally posted by Tomi
Ozzyn pyynnöstä:
Yes, kiitti Tomi. Olen päättänyt, että tästä lähin aina, kun olen pahalla päällä tai vittuuntunut, niin käyn lukemassa tästä threadistä salkkaritarinat ja mieli on taas korkealla :D
 
Liittynyt
21.4.2002
Viestejä
989
Annettuaan persettä Maaritille, Kari päättää pistää kertaheitolla talotaikurit Nasdagin pörssiin. Ulla asentaa vakoilukameroita kerrostalon osakkeisiin ja käytävään. Ulla asentaa huomaamatta vakoilukameran myös Karin perseeseen Maaritin takia. Zombie Ismo on piiritettynä Ismon valinnassa, Hifkin vanha lätkämaski päässä ja vesuri vasemmassa kädessä. Huom. Ismo on oikeakätinen, mutta oikean käden varaa Readers Digesistä tilattu kirja Roosalle "Nhäin ohpit föffötämäänh Oikfein". Samaan aikaa Ken siistii solukämpässään persekarvoja, koska on sarjan ainoa "tosi"mies. Poliisit tulittavat raivolla Ismon valintaa ja Roosa huutaa vieressä: Vharokhaa muhn kfirjaa. Ismo tuhoaa poliisipäällikön heittämällä tätä tyhjällä keppanapullolla silmävalkuaiseen. Kuin taivaan lahjana syöksyy pajatson läpi astianpesukonetta muistuttava Inka Huom."cyborgi" Ismon valintaan. Inka fileeraa Ismon valosapeleillaan sentin kuutioiksi ja Ismo on jakson poissa pelistä. Lasten spykiatrisella osastolla Daniel kuitenkin pelastaa Ismon palat basimysiinillä ja jeesusteipillä ja Ismosta tulee supersankari "UskomatonValintamies". Samalla Ken syöksyy osastolle pumpattavan Maddenuken kanssa ja huutaa Danielille: Vittu sä osaa tehdä mitään oikeen!!! MADDE VUOTAA!!!
 
Liittynyt
21.8.2002
Viestejä
771
salkkari...
...ja vihoviimeinen kosto Ismon joutuessa koomaan kauppaa tulee pitämään pystyssä puppelipoika Kalle, Kuismansa kanssa....
 
Liittynyt
19.3.2003
Viestejä
79
Ikä
35
no perfkeles....
ami ja roosa syöksyy lastenosastolle jossa juuri daniel taputtelee kalkkia ismon tikatulle pyllylle.roosa karjaisee:olenf löytäfnyt eläfmäni rakkaufden amin,se onf tofi lihakfikas.ami nappaa roosan kainaloon ja danielin toiseen.he lähtevät paikalliseen baariin nimeltä piffibub.piffibub on entisen alkoholistin maaritin omistama taskokas 1/2 tähden ravintola jossa on karaoke joka sunnuntai klo 24.10(menee kiinni klo24.00).roosa juoksee tiskille tiskille kuin forrest gump ja nappaa matkalla tuolin mukaansa (huomaten että se oli lattiaan liimattu kiinni...mutta ei hätää...roosalta löytyy se kaikkien pelkäämä....HABA) roosa saapu tiskille ja hyppää tuolille polvilleen jotta näkyisi tiskin toiselle puolelle(tiski on 1m korkea) ykfi jallukola taif tulee turfpiin kiitof!:roosa kokaifee!.kentsu joka on juuri saanut töitä piffibubista antamalla persettä jukalle ja saulille helsingin nosturin edessä,ja mannerheimin patsaalla.kentsu josta onkin äkillisesti onkin tullut homo joka pitää puudeleista(jos niitä taluttaa 2m musta mies) paskantaa housuunsa ja ottaa lopputilin nähdessä roofan tiskillä hiattomassa paidassa ja näyttämässä hauistansa joho on tatuoitu richard gere ilman paitaa.maarit kuulee että roosa onkin teräsroosa joka on allerginen kryptoniitille(paukku piffibubissa).maarit saapuu baariinsa jolloin hän tokaisee tyynenä ja suu vieläkin täynnä karin spermaa että :kentsu lopetti työnsä naistenvaivojensa takia,mutta ei hätää....olen teidä uusi baarimikkonne.roosa,daniel ja ami miettii hetken ja tilaavat kuitenkin paukut.ja ilman muuta roosan ne täytyy tilata.roosa:ottaifin danielille yfden hmm.krypftoniitfin ja danielille aku ankka juoma kafdella pillulla eikfu pillillä.itfe otsaisin yfden longf aiflan aif teenin.maarit valmistaa paukut mutta vaihtaakin roosan long island ice teen danielin kryptoniittiin.roosa vetäisee paukkunsa pofjanmaan kautta ja sihahtaa.yht äkkiä roosa muuttuu aivan vihreäksi.jumalauta mikä sulla on?? muut parkuvat vieressä.roosan hauiksessa oleva richard gere ilman paitaakin muuttuu vihreäksi.ja näin roosasta tulikin kaikkien pelkäänä...BULK HULK STAR WARS KID!!!

jatkuu huomenna....
ja sit vielä vähän tunnusmusaa.... *tunfteisiin sisimfpääni matkuftan....*
 
Ylös