• Käy heittämässä ääni Pakkotoistolle vuoden Podcast äänestyksessä.KIITOS!
  • Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Spoiler tagi, käyttäkää tätä!!

Mike

Ompa outo!
Pakkotoisto.com
Liittynyt
16.4.2002
Viestejä
82 468
Kaupunki
Helsinki
Jottei elokuvista keskusteltaessa tulisi ikäviä juonenpaljastuksia niille, jotka eivät kyseistä keskustelunaiheena olevaa elokuvaa ole nähneet, voitte käyttää spoiler-tagia.
Tagien väliin kirjoitettava teksti tulee näkyviin mustana laatikkona ja sen saa näkyviin maalaamalla alueen. Kiitos hanolle vinkistä.

nappia painamalla tulee pudotusvalikko, mihin kirjoitettu teksti tulee alla olevalla tavalla näkyviin.


JOULUPUKKI OWNS YOU ALL!!
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
8 412
Salatut Elämät -spoiler, 12.5.
Taalasmaan Sepolla keittää Inkan isän pedoilut lopullisesti yli ja Ami koodaa hänet Ismon Valinnan Pentiumilla Matrixiin tappamaan Inkan isän. Matrixissa Ulla Taalasmaakin on uhkea ja simpsakka nymfo. Aamu ja Kentsu päättävät harrastaa seksiä, mutta jostain kumman syystä, Sally Spectra keskeyttää parin lemmenpuuhat. Jasper "Pahat Pojat" Pääkkönen loukkaa olkapäänsä ennätysyrityksessään nostaa penkkimaksimi 270 kiloon. Onneksi Aki Nikkinen palaa sarjaan ja "lohduttaa" Jasperia. Kolme kertaa peräkkäin.
 
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
8 412
Originally posted by Triumph the Insult Comic Dog @ Conan O'brien
you want a spoiler?

HERE IS A SPOILER

Y O U____W I L L____D I E_____A L O N E
Triumph on hysteerisen hauska :lol2:
 
Liittynyt
21.4.2002
Viestejä
989
Salatut Elämät jatkospoileri-


Ismo palkaa itsensä Ismon valinnan pokeksi huomattuaan fyffen hävinneen. Inkan isä pitää kotonaan hulpeat pedopippalot eyes wide shut tyyliin. Jennin pojan isäksi paljastuu Ami, koska Nikolle alkaa kasvamaan rastahiukset. Hanna herää sairaalassa Peugeotin pyyhkijät suussa ja samalla McLarenin agentit pyytävät häntä kirjoittamaan 4 vuoden sopimuksen tallin kanssa. Ulla saa Hannan vanhan työpaikan ja rupeaa pitämään kuntosalia. Kuntosalin nimeksi tulee Ullafitnes. Kari yrittää jälleen kerran itsemurhaa ja heittäytyy kerhohuoneen biljardipöydälle kesken pelin. Jaana pyytää Sepolta hieman lisää apuja Keravan töllin kanssa ja Seppo ajaa koko paskan nurin talotaikureiden kauhakuormaajalla. Kari joutuu sairaalaan jäätyään kasipallon alle ja halvaantuu parin jakson ajaksi. Inka vittuuntuu ja ostaa Ismon valinnasta valosapelin ja paketin terveys-siteitä ja päättää lähteä isänsä luo. Ken hakee Geeliin portsariksi, mutta ei pääse, koska Camilla on jo palkannut Miken ja JJJ:n Geelin järjestyksenvalvojiksi. Mike ja JJJ kaatavat Kenin 323:sen Laina mazdan ja antavat Kenille lopullisen porttikiellon Geeliin "myös jatko-osien ajaksi". Inka pääsee isänsä planeetalle ja käydään mittava valomiekkataistelu hyvän ja pahan välillä. Inka häviää taistelun. Teemu löytää Inkan pahoin haavoittuneena isänsä planeetalta ja korjaa tämän syntetisaattorinsa osilla. Inkasta tulee puoliksi cyborgi. Inka kääntyy samalla pimeyden puolelle.
 
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
8 412
Onion! :lol2:
 
Liittynyt
21.4.2002
Viestejä
989
Salatut Elämät spoileri jatkuu.....

Inka herää cyborgina ja huomaa kädessään isänsä tokaluokan luokkasormuksen. Inka päättää Teemun kanssa lähteä viemään sormusta tuomiovuorrelle ja matkalla heihin liittyy myös kääpiö, joka paljastuukin Ullaksi. Ulla on vaan kyykännyt jalkansa paskaksi Ullafitnesissä ja näyttää siksi niin lyhyeltä. Samaan aikaan Hanna ajaa Hungaroringissä paalulle. Inkan isä on samaan aikaan tuhoamassa maata lähestyvää jättimäistä meteoriittia öljynporaaja ystäviensä kanssa, jotka ovat myös pedofiilejä. Inkan isä räjähtää meteoriitin kanssa paskaksi, mutta hänen pedofiilihenkensä imeytyy tokaluokan luokkasormukseen. Inka erehtyy kokeilemaan hetken sormusta ja muuttuu heti pedofiiliksi ja lähentelee Teemua, joka on häntä 3 päivää nuorempi. Ken ja Ami tekevät Kenin laina mazdasta levikkeillä ja madallus-sarjalla katu-uskottavaa Ismon keravan halkovajassa. Ken ajaa hiukset pois Vin Diesel tyyliseksi ja yrittää näyttää harteikkaalta. Inka, Teemu ja kääpiö Ulla saapuvat Argonathille, jossa Ulla ottaa sormuksen ja yrittää pedofiilata Inkan ja Teemun. Inka ja Teemu saavat kuitenkin sormuksen takaisin ja muutama Urukhai örkki ampuu Ullan ja Ulla joutuu Karin kanssa parin jakson ajaksi vaihtopenkille. Roosa varastaa Ismon valinnasta 50 snickersiä ja Poke Ismo heittää itsensä pihalle. Ken ja Ami saavat mazdan valmiiksi. Auto onkin aikakone ja pojat ajavat menneisyyteen ja menevät estämään Ullan isän kusemisen parittelun aikana.
 
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
8 412
Ihan oikea Terminator 3 -spoileri. ps. ei oikeasti sisällä Salattujen Elämien henkilöitä!11!!
Seppo Taalasmaan esittämä Terminator on lähetetty OY Cyberdyne Systems AB:n toimesta jälleen kerran tuohoamaan John Connor. Cyberdyne Systemsin hallituksen kokous päätti äänin 8-2, että John Connoria on tapettava niin kauan, että hän kuolee. Jälleen kerran, vastarintaliike on lähettänyt suojelijan. T-800:aa näyttelevä Sepi Kumpulainen mojahtaa tulevaisuudesta pelkän Landola-kitaran ja jarrutusjälkien likaamien Sloggi-merkkisten boxereiden kanssa. Hänen tehtävänsä on paitsi suojella John Connoria, myös tappaa menneisyyden Sepi Kumpulainen ennen Dippadain läpimurtoa. John Connoria näyttelee Aki Nikkinen ja Sarah Connoria Kentsun mielipuoli äitee.
 
Liittynyt
13.10.2002
Viestejä
1 763
Ikä
39
en tajunnu mitenkä ton saa?
 
Liittynyt
26.12.2002
Viestejä
6 731
Originally posted by harde20
en tajunnu mitenkä ton saa?
"Eli tässä koodi, ilman pisteitä toki. [.spoiler] tähän teksti [./spoiler]"

Voiko tuota nyt enää selvemmin sanoa? Jos vielä on epäselvää niin quottaa jonkun tekemä postaus jossa on tuota [.spoiler] tagia käytetty ja sitten näet miten se on tehty.
 
Liittynyt
13.10.2002
Viestejä
1 763
Ikä
39
toimiskohan nyt kunnolla
 
Ylös