- Liittynyt
- 9.10.2006
- Viestejä
- 2 313
- Ikä
- 34
Eikös glukoosia ole suomessa ihan joka paikassa esim lihatuotteissa nakeissa(??) ja vastaavissa.
Saksalainen työtoveri ihmetteli mitä suomalaisiin perunalastuihin on laitettu kun maistuvat omituisilta ja selvisihan se, sokeria jota ei saksassa niihin ympätä.
Suomen elintarviketeollisuus pistää sokeria jossain muodossa kaikkiin eineksiin ja niihin suolaisiin ruokiinkin puhumattakaan makeista ruuista.
Itse joskus kesätöissä tuli tehtyä noita jauhosettejä mitä tulee makkaroihin, marinadeja yms. niin kyllä melkein joka paikkaan tulee jonkin verran glukoosia. Makkaroiden jauhosta suurin osa on tapiokatärkkelystä ja glukoosia on hyvin vähän. Soijaa tulee myös tosi moneen paikkaan.