Soya Apetit-merkkistä Burger Mix-soijarouhetta voisi hyvin käyttää vaikka lihapullissa. Se näyttää jauhelihalta veteen liotettuna, ja on jo maustettu hieman jauhelihan tapaan (tosin mielestäni se on varsin miedon makuinen).
Paketteja on esim. Prismassa muistaakseni siellä Suomessa myytävänä, ja ne oli n. 3 euron hintaisia, mutta siitä tulee jo suuri määrä, koska ne rakeet turpoaa kun ne sekoittaa veteen.
Itse en syö jauhelihaa, mutta tätini kokeili tuota ollessaan laihdutuskuurilla (vinkkini mukaan) ja korvasi ½ jauhelihasta tuolla soijarouheella, eikä muu perhe huomannut mitään.
Mutta itsekin ihmettelen, että miksi haluat lisätä soijaa lihapulliin, jos niissä on jo aika paljon proteiinia?? Vai oliko sulla ihan tavallista soijarouhetta ylimääräisenä, jolle et keksi käyttöä? Siinä tapauksessa tämä vinkki meni ihan turhaan...