• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Silloin kun minä olin nuori...

Liittynyt
27.4.2012
Viestejä
6 502
Ikä
25
Kaupunki
Tampere
2000-luvun alkupuolella leikittiin vielä kuka pelkää mustaa miestä leikkiä. Kun ei voida omalla kohdalla puhua nuoruudesta niin lapsuudessani oli VHS kasetit, C-kasetit oli tuttuja, Playstation 1, Nintendo gameboy ja Sony Walkman kannettava cd soitin, mun piti aina roudata levyjä repussa kun halusin kuunnella musiikkia kävellessäni kouluun.

Jos nuoruus määritellään tässä kontekstissa teini-ikänä 13-17 mulla oli vielä ihan näppäinpuhelin, kotoa löyty kuvaputki telkkari 2011 asti, crt näyttö oli kanssa aika pitkään taloudessa joka vaihtui jossain vaiheessa lcd näyttöön.

Kylläpä meni tekniikka painotteiseksi. :LOL: kyllä kai nuoriso edelleen notkuu jossain paikassa x, tuli usein itse notkuttua jossain tunnelin alla tms. Niin eikai niissä ole kovin suuria eroja kuin, että some on enemmän kuvioissa.
 
Liittynyt
28.1.2006
Viestejä
3 059
En haluaisi kuulostaa miltään kukkahattutädiltä, mutta mun mielestä noi "minun nuoruudessa semmonen pikku viaton rasismi oli ihan ok", ja perään selitys miten se ei oikeasti edes ollut rasismia, on jotenkin ihan vitun väsynyttä valitusta. Ei sillä etteikö se nyt vaan ole todellisuutta että ajat muuttuu ja joskus ei ollut mikään big deal sanoa neekeri, mutta kun se aika tosiaan juoksee vain yhteen suuntaan ja asiat muuttuu niin jotenkin toi valitus alkaa olla jo niin kulunutta.
 
Ylös