• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

BB PRO Shawn Rhoden

ironteme

Aivan liikaa myostatiinia
VIP
Liittynyt
16.6.2005
Viestejä
1 897
Ikä
42
Eiköhän se ole niin, että jenkeissä massaa on vain niin paljon, että sieltä karsiutuu enemmän lahjakkuuksia bodauksen pariin. Laji taitaa olla jenkeissä vielä suht suosittu marginaalilajiksi versus vaikka Kiina.
Näinhän se on. Suurin syy. Jenkkilässä vanha ja suosittu laji tuo bodaus, ja populaa on n 60x enempi. Saksassa kun fibo-messuilla muutama vuosi sitten tuli käytyä, näki miten paljon kovakuntoista ukkoa sieltä jo löytyy. Eivätkä poseeranneet vain lavalla, vaan sponssien tms ständeillä (täällähän murjotetaan huppari niskassa, jotteni vain näkis kuntoa jos ei oo juuri kisannut).
 
Liittynyt
13.8.2009
Viestejä
18 481
Ei jeesus, että toi voi olla rasittava guest pose biisi. Eikös Dexteri tanssahtele myös saman musan tahtiin melkein joka kerta?
+ Mikä ihme siinä on, ettei noita poseja viitsi jännittää tuon pidempään?
 
Liittynyt
5.2.2013
Viestejä
258
Rhodenin nimikkopose, tuplat edestä, ei näytä kovin kauniilta jalat suorina tehtynä verrattuna entiseen tapaan, jossa jalat ovat levitettyinä ja yläkroppa taitettuna. Tuo pose vanhan tavan mukaan on mielestäni yksi kaikkien aikojen hienoimmista, jossa Rhodenin vahvuudet tulevat täydellisesti esiin. Nyyssis mainitsi, että pitää Rhodenin reisiä liian pökkelömäisinä/patukkamaisina. Kieltämättä jalat suorana tuo sweeppi ei näytä enää yhtä hyvältä kuin jalat levitettyinä. 
Liittynyt
3.8.2011
Viestejä
57
Mikä maailmassa on syy siihen, ettei enää tee tuplia vanhaan tyyliin? Onko muka pro puolella tarkkaa poseerauksen kanssa tässä tapauksessa? Tuo taitettu tuplat edestä näyttää aivan upealta, pökkelöversio on pökkelö. Menee uskomaton fysiikka aivan hukille.
 
Ylös