Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Hei osaatteko neuvoa miten vaikka noista pakkasvihanneksista sais vähän herkullisempia, tai siis yleisesti ottaen että miten niitä vois käyttää vaikka jokapäiväisessä ruoanlaitossa.
Haluaisin tyyliin höyryttää niitä ja tehdä sellaisia gratinoituja parsakaaleja ym. muuta ja muutenkin syödä ihan päivittäin mutta ne ei mun mielestä oo kovin herkullisia kun vain keittää.
Lisäksi,miten ihmiset maustaa niitä vihanneksia? Tää olis kyllä ehkä kuulunut tonne Tyhmien kysymysten kerhoon...
Hmm... no tähän tarvitaan kyllä vähän rasvaakin. Ts. öljyä pannulle ja siihen jotain mausteita paistumaan vähäksi aikaa. Koko ajan sekoitellen, etteivät kärvähdä. Sitten laitetaan pannulle pakastevihannekset ja paistellaan. Jos on kannellinen pannu, kannattaa laittaa kansi päälle vähäksi aikaa, että sulavat nopeammin. Lopuksi voi lisätä yrittisuolaa, suolaa tai soijakastiketta.
Kertokaas lemppari piknikreseptejänne? Haluttais jotain maittavaa ja säilyvää. Mietin kinkkupiirakkaa pannariperiaatteella ja raejuustosalaattia. Mitä makeaa ja mitäs juomaa? Kaffet ois tietty perinteiset
Hih, en tunnekaan itseäni enää niin oudoksi, kun huomaan että muillakin on noita outoja yhdistelmiä, kuten kana-kala-salaatti ja liha-kala-vuoka:D Go Girls!
Hih, en tunnekaan itseäni enää niin oudoksi, kun huomaan että muillakin on noita outoja yhdistelmiä, kuten kana-kala-salaatti ja liha-kala-vuoka:D Go Girls!