Ruokailu työmatkoilla...

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja jarkko
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
6.9.2002
Viestejä
301
Eli miten porukka hoitaa kunnollisen ruokailun työmatkoilla?

Itselläni on nyt tullut jonkun aikaa työmatkoja joka viikolle ja ensinnäkin menee treenit ihan sekaisin kun joutuu joskus menemään peräkkäisinä päivinä, parhaimmillaan 3 pvä putkeen. Toisekseen ruokailua on tosi hankala pitää kunnollisena ilman, että raahaa mukana protskut sun muut jauhot. Ja niiden sekoittelu se vasta olisikin näky esim. asiakkaan luona, "odotas vähän, käyn vääntämässä protskudrinkin" :D

Heittäkääs vinkkejä miten hoidatte kunnon ruokailun. Normaalisti ruokailu "matkapäivänä" on seuraava:
1. ap kotona, ehkä jotain kunnollista, riippuu mihin aikaan jaksaa herätä
2. lentokoneessa superhyvä aamiainen :D
3. joku safka ravintolassa
4. illalla kotiin ja kiireen takia ruoka on jostain pikaruokapaikasta otettu, että ehtii edes jotain syödä ennen lentokoneeseen menoa
5. iltapala sitten taas himassa jotain kunnollista

Ylläoleva on sellainen "keskivertomatkapäivä", eli safka on hiilaria ja rasvaa suurimmaksi osaksi.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tollaista se matkalla on mitä kuvailit. Riittävästi kaloreita esim. kaksi pihvilounasta päivässä. Kiristely ja diettaus tarvii tehdä myöhemmin. Hotellin aamupalalla on hyvä mättää niin paljon kun pystyy, niin pysyy hetken vireessä. Itse syön yleensä hotelliaamupalalla 2 isoa sämpylää ja kumpaankin väliin sentin paksuudelta kinkkua ja juustoa. Kaikille ei ruoka maistu heti aamusta.

Belgiassa oli lounas työpaikalla 2 paninia, johon toiseen oli laitettu kylkiäiseksi suklaakonvehti ja kokista tietysti. Tollaista ne syö päivästä toiseen. Auto tuo puolilta päivin lämpimät leivät työpaikalle, ruokalaa ei ole. Suomalainen maha ei tykännyt vaalean leivän mussutuksesta.

Proteiinit kannattaa pitää piilossa työpaikalta. Työkaverit epäilevät kuitenkin, että niissä on jotain kasvuhormoooooonia.
 
Itse ratkaisin osan syömisistä proteiinipatukoilla. Muutkaan eivät ihmettele niin paljoa kun vetävät muutenkin suklaapatukoita.

Iltaisin tietysti ravintolassa kunnon pihviateria ilman perunoita. Ne voi korvata kasviksilla ja juureksilla kunhan pyytää vain.

Jos haluaa budjetissa hieman pihistellä ja täydentää proteiinin saantia niin mukana kannattaa pitää paria tonnikalapurkkia. Ne voi syödä vaikka myöhemmin hotellissa jos ei kehtaa työpaikalla..


:rolleyes:
 
Mäkkiin ja pari tuplajuustoa, joista sämpylät roskiin = noin 50 g proteiinia helposti hätätilanteessa. Tämä siis, jos ei ole hyvää pihvipaikkaa tiedossa tai ei aikaa etsiä sellaista. Eihän ton varaan mitään viikon reissuja kannata rakentaa, mutta ekana päivänä uudessa paikassa ihan helppo keino pitää huolta protskun saannista.
 
Jep, protskupatukat ja sheikkeri+Myoplexit tai vastaavat on reissujen vakiokamaa. Hotelliaamiainen, kunnon lounas ja illallinen ravintolassa kuuluu yleensä joka tapauksessa ohjelmaan, joten sinne väliin kun saa 1-2 patukka-ateriaa tms, pärjää muutaman päivän moisella ravinnolla vallan loistavasti.
En ole yleensä matkoilla kovin tarkka ateriakoostumuksen kanssa koska suurin ongelma on saada ravintoa riittävästi ylipäätään.
Joka tapauksessa ruokailua suurempi ongelma itsellä on saada ne treenit hoidettua.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom