- Liittynyt
- 6.9.2002
- Viestejä
- 301
Eli miten porukka hoitaa kunnollisen ruokailun työmatkoilla?
Itselläni on nyt tullut jonkun aikaa työmatkoja joka viikolle ja ensinnäkin menee treenit ihan sekaisin kun joutuu joskus menemään peräkkäisinä päivinä, parhaimmillaan 3 pvä putkeen. Toisekseen ruokailua on tosi hankala pitää kunnollisena ilman, että raahaa mukana protskut sun muut jauhot. Ja niiden sekoittelu se vasta olisikin näky esim. asiakkaan luona, "odotas vähän, käyn vääntämässä protskudrinkin" :D
Heittäkääs vinkkejä miten hoidatte kunnon ruokailun. Normaalisti ruokailu "matkapäivänä" on seuraava:
1. ap kotona, ehkä jotain kunnollista, riippuu mihin aikaan jaksaa herätä
2. lentokoneessa superhyvä aamiainen :D
3. joku safka ravintolassa
4. illalla kotiin ja kiireen takia ruoka on jostain pikaruokapaikasta otettu, että ehtii edes jotain syödä ennen lentokoneeseen menoa
5. iltapala sitten taas himassa jotain kunnollista
Ylläoleva on sellainen "keskivertomatkapäivä", eli safka on hiilaria ja rasvaa suurimmaksi osaksi.
Itselläni on nyt tullut jonkun aikaa työmatkoja joka viikolle ja ensinnäkin menee treenit ihan sekaisin kun joutuu joskus menemään peräkkäisinä päivinä, parhaimmillaan 3 pvä putkeen. Toisekseen ruokailua on tosi hankala pitää kunnollisena ilman, että raahaa mukana protskut sun muut jauhot. Ja niiden sekoittelu se vasta olisikin näky esim. asiakkaan luona, "odotas vähän, käyn vääntämässä protskudrinkin" :D
Heittäkääs vinkkejä miten hoidatte kunnon ruokailun. Normaalisti ruokailu "matkapäivänä" on seuraava:
1. ap kotona, ehkä jotain kunnollista, riippuu mihin aikaan jaksaa herätä
2. lentokoneessa superhyvä aamiainen :D
3. joku safka ravintolassa
4. illalla kotiin ja kiireen takia ruoka on jostain pikaruokapaikasta otettu, että ehtii edes jotain syödä ennen lentokoneeseen menoa
5. iltapala sitten taas himassa jotain kunnollista
Ylläoleva on sellainen "keskivertomatkapäivä", eli safka on hiilaria ja rasvaa suurimmaksi osaksi.