• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Rovaniemen pakkislaiset

Liittynyt
28.8.2012
Viestejä
10
Mä oon käyny nyt kuukauden verran Gym Everybodylla, mutta aattelin suunnata johonkin muuhun mestaan, nimittäin kyseisellä salilla ärsyää huomattavan moni asia: useat laitteet huonossa kunnossa tai rikki, yläkerrassa saakelin kuuma, ei ensimmäistäkään kahvakuulaa ja etenkin yläkerrassa laitteet tolkuttomassa läjässä. :face:
 
Liittynyt
18.5.2014
Viestejä
46
Kaupunki
Rovaniemi
Minun valinta perustuu puhtaasti siihen että heillä oli paras PT-valmennuspaketti- ja jäsenyyshinta, paikka lähellä kotia (ei tekosyitä olla lähtemättä aamulla). Oletko antanut palautetta laitteiden kunnosta ja toiveesta saada kahvakuulat?
Kieltämättä näillä kesähelteillä ylhäällä on tosi kuuma mutta on siellä ikkunat auki ja tuulettimet pyörii.
Toivottavasti sinun kohdalla vaihtamalla paranee ;)
 
Liittynyt
28.8.2012
Viestejä
10
Mamari, kyl mäkin noi viat antaisin anteeksi jos asuisin ihan vieressä, mutta itellä ei ole sitä etua. Oon ajatellut kyllä palautteen antamista, mutta kun annoin jotain palautetta silloin, kun mesta sijaitsi Valtakadulla, niin siihen ei reagoitu, kuten ei moniin muihinkaan palautteisiin mitä sinne alakerran palautelehtiseen oli kirjoteltu, joten en ole sen koommin jaksanut enää vaivautua. Kuuma tuolla oli talvellakin, kun toissatalvena siel kerran kävin. Eikä Arnold Schwarzeneggerin kuva oo enää seinällä noissa "uusissa" tiloissa. :itku: Mut ei siinä, ihan ok sali sinänsä vioista huolimatta, kävisin kyllä jos ei olis saman matkan säteellä vaihtoehtoja. Ja tiiä vaikka kuitenki (taas) palaisin takas jossain vaiheessa. :rolleyes:

Lasketaanko jalkaprässi ja taljat laitteiksi? :p Siinä tärkeimmät laitteet, joita tarvitsen. Gym Everybodylla syö just vähän se, et siellä osa taljoista on paskana tai melkein paskana + jotkut vaijerit ja kahvat pitää helvetinmoista nitinää ja natinaa sun muuta meteliä. Mut joo, en valita tästä sen enempää.
 
Liittynyt
18.5.2014
Viestejä
46
Kaupunki
Rovaniemi
Annie Hell, Arnoldin kuvaa en oo kyllä rekisteröiny minäkään :wtf: tai sitte mulla on uskomaton keskittymiskyky (sisäistä naurua).
Ja maailmaan saa ja pitääki mahtua mielipiteitä ja palutetta niin hyvässä kuin pahassa. Ihan hyviä kommentteja sulla.
Huh hellettä sano jänis pakkasella ja hyviä treenejä- ja paikkoja :)
 

pezpez

Banned
Liittynyt
22.4.2014
Viestejä
208
arctic247 ei ikinä mikään rikki jos on niin pari päivää maksimissaan ja mika on asian hoitanut,kahvakuulia 1kg-60kg asti,kaikkia laitteitaa ja rautaa riittää,mm joululahjaksi salille tuli 6 uutta laitetta.mm. aasinnostopohjekone jota en ole missään ennen nähnyt.mikään ei nitise tms epäilyttävää.

arctic247 on varmaan ihan kaikki mitä voi tarvita,siisti paikka ja siistit pukkarit, välineitä hex tangosta alaviistopenkkiin ja avustettuun leuanvetolaitteeseen,käsipainoja 60kg asti ja kruununa päälle auki 24/7 :D

niin ja keinonurmirata "uudella" puolella jossa voi pukata voimakelkkaa,painaa askelkyykkyjä sekä vahvamiesvälineitä lukuisia.
 
Liittynyt
24.7.2002
Viestejä
1 489
Ikä
38
Löytyykö ounasrinteeltä lenkkiseuraa? Itsellä lajina telinevoimistelu ym. kehonpainotreeni, mutta tulee palauttavia treenejä tehtyä myös taloyhtiön salilla lenkkien lisäksi joten ilmainen salikin löytyy jonkinlainen. Kaverit on vähemmän liikunnallisia suurimmaksi osaksi, joten josko täältä löytyis urheilullisempia tapauksia.. Aivan sama oletko mies, nainen, lintu tai kala, kunhan osaat lenkkeillä.
 
Liittynyt
5.9.2014
Viestejä
18
Heeellou! Rovaniemeltä kaveri hakusessa! Ihan vaikka muutenkin kun salille :) Kuntosalia en ole vielä päättänyt, muuttamassa kesällä vasta sinneppäin. Anyone? :) 29-v nainen kyselee
 
Liittynyt
19.5.2009
Viestejä
232
Korkalovaarasta kaipaisin kokemuksia. Onko sielläpäin minkäänlaista punttisalia? Muutkin urheilumahdollisuudet kiinnostaa, tennishalleja taitaa sentäs olla yksi, se kahden kentän halli metsän siimeksessä Taivaanrannantiellä. Muita tennis/sulkapallokenttiä ei taida alueella olla?

Viimeajat tullut oltua osa-aikainen rollolainen, treenit tullut vedettyä lähinnä kustannussyistä Fitness24/7 Sampokeskuksessa. Plussaa tuossa kioskissa on ainoastaan hyvät laitteet ja halpa hinta.
Miinusta ainakin huonoista ja täyteen ängetyistä tiloista, venyttelypaikkakin on kiven alla. Pukukoppienkaan tilat ei ole häävit ja saunan uupumisesta iso miinus. Myös tietynlainen trendisali ilmapiiri lukollisine naisten treenitiloineen ei tunnu sopivan itselle. Jengiä on aivan liikaa tuon kokoiselle salille, varsinkin tiettyihin kellonaikoihin.

Lievästi sanottuna yllätyin myös kaupungin äärimmäisen huonosta ulkojäätilanteesta. Lähin jääkiekkokaukalo Korkalovaarasta katsottuna sijaitsee nykytietämykseni valossa noin 4km päässä, keskustan lähettyvillä.
Autottomana ja osa-aikaisena kaupunkilaisena tuottaa suhteettomia logistisia ongelmia suoriutua harrastusten pariin, kun bussikorttia ei mun tilanteessa kannata ottaa ja bussimatka maksaa aina 3,30e/suunta.

Hiihtoladuista ja ulkoilureiteistä putoaa kyllä Korkalovaaralle pisteet, muuta hyvää en tuosta paikasta tällä kokemuksella keksi.
 
Liittynyt
15.2.2016
Viestejä
607
Rinteenkentältähän löytyy kesäaikaan ilmaiset tenniskentät, sekä koripallokenttä. Eikö siinä tien toisella puolella entisen Pökkylän kaupan vieressä oo Reippaan sali??
 
Liittynyt
10.5.2004
Viestejä
1 347
Ei sitä ole salia ole ollut siinä pitkään aikaan. Reippaan porukka taitaa treenata urheiluopistolla.

Rinteenkentän liikuntapaikkoja ei olla ylläpidetty vähään aikaan ja ilmeisesti lähiaikoina kentän paikalle alkaa nousemaan kerrostaloja. Kyllä siellä vielä viime kesänä näkyi välillä porukkaa korista pelaavan ja tennistä höntsäilevän, mutta aika huonossa kunnossa se paikka on.

Ulkojäistä tuli vielä mieleen, että Vaaralammen koululla voisi olla ehkä mahdollisuus luistella.
 
Ylös