Ei liikaa hifistelyä, tarkoitus julkaista reseptejä raaka-aineista joita on helppo hankkia. Annoksia joita jokainen yksin asuva “punttijunttikin” osaa valmistaa. Selkeiden ohjeiden ja kuvien kanssa pyrin tekemään siitä vielä helpompaa. Annoksen makrot on laskettu valmiiksi.
Emmeet:
1dl puuroriisiä
1,5dl vettä
5dl kevytmaito
500g rahkaa
200g mansikka
stevia,hermesetas makeutusneste
vanilja aromi/pulveri
Kuumenna kattilassa ensin 1,5dl vodaa ja heitä völjyyn puuroriisi, kuumenna sekoittaen sillai semisopivasti ja hellästi hyväillen bout 5min minuuttia ja lisää maito.
Anna hautua rauhassa sekoitellen hellästi ranteella n.30-40 minuuttia. Jäähdytä puuro vaikka kylmässä vedessä, sitä saa hanasta.
Vippaa jäähtyneeseen puuroon rahka. Voit makeuttaa makeutusnesteellä/nestemäisellä stevialla tai vanilja stevialla ja kanelilla tai sitten ihan miehekkäästi sokerilla jos et pelkää hiilareita.
Soseuta mansikat sauvasekoittimella hilloksi ja makeuta makusi mukaan makeutusnesteellä.
Nauti survos riisifrutin päällä hillona.
Yksi annos makrot:
kcal 471,5
prot 35,5
hh 63
r 5,5
Lisätietoja ja kysymyksiä kirsikka@pakkotoisto.com, joka ressun teki.
Emmeet:
1dl puuroriisiä
1,5dl vettä
5dl kevytmaito
500g rahkaa
200g mansikka
stevia,hermesetas makeutusneste
vanilja aromi/pulveri
Kuumenna kattilassa ensin 1,5dl vodaa ja heitä völjyyn puuroriisi, kuumenna sekoittaen sillai semisopivasti ja hellästi hyväillen bout 5min minuuttia ja lisää maito.
Anna hautua rauhassa sekoitellen hellästi ranteella n.30-40 minuuttia. Jäähdytä puuro vaikka kylmässä vedessä, sitä saa hanasta.
Vippaa jäähtyneeseen puuroon rahka. Voit makeuttaa makeutusnesteellä/nestemäisellä stevialla tai vanilja stevialla ja kanelilla tai sitten ihan miehekkäästi sokerilla jos et pelkää hiilareita.
Soseuta mansikat sauvasekoittimella hilloksi ja makeuta makusi mukaan makeutusnesteellä.
Nauti survos riisifrutin päällä hillona.
Yksi annos makrot:
kcal 471,5
prot 35,5
hh 63
r 5,5
Lisätietoja ja kysymyksiä kirsikka@pakkotoisto.com, joka ressun teki.