- Liittynyt
- 29.7.2004
- Viestejä
- 614
Minkälainen on suomen tämänhetkinen tilanne ravintola-alojen työpaikkojen kanssa?
Ja jos puhutaan esim. ravintolapäälliköistä tai keittiömestareista, kokeista jossain ns. paremmissa ravintoloissa, niin minkälaisia palkkoja ihmiset tienaa? Tai palkkatilannetta yleensäkin nykypäivänä suomen maalla?
Alahan on todella monipuolinen ja valinnanvaraa löytyy suuntaan jos toiseen, ja ymmärtääkseni kaikenlainen alan kokemus katsotaan hyväksi kouluun hakeuduttaessa, mutta onko aivan taviksella mahdollisuuksia lähteä lukemaan alaa, vai joutuuko hän auttamatta jonon hännille kärkkymään varapaikkoja?
Minkälaista opiskelu on alan kouluissa, taitaa olla restonomi-koulutus kyseessä yllämainittuun ravintolapäällikön jobiin..?
Kaikki mahdollinen tieto tarpeen..auttelen kaveria hädässä ja itse olen alasta aivan pihalla, ja taitaapa olla vielä kyseinen henkilökin ( onneksi ei lue tätä ;)
Ja jos puhutaan esim. ravintolapäälliköistä tai keittiömestareista, kokeista jossain ns. paremmissa ravintoloissa, niin minkälaisia palkkoja ihmiset tienaa? Tai palkkatilannetta yleensäkin nykypäivänä suomen maalla?
Alahan on todella monipuolinen ja valinnanvaraa löytyy suuntaan jos toiseen, ja ymmärtääkseni kaikenlainen alan kokemus katsotaan hyväksi kouluun hakeuduttaessa, mutta onko aivan taviksella mahdollisuuksia lähteä lukemaan alaa, vai joutuuko hän auttamatta jonon hännille kärkkymään varapaikkoja?
Minkälaista opiskelu on alan kouluissa, taitaa olla restonomi-koulutus kyseessä yllämainittuun ravintolapäällikön jobiin..?
Kaikki mahdollinen tieto tarpeen..auttelen kaveria hädässä ja itse olen alasta aivan pihalla, ja taitaapa olla vielä kyseinen henkilökin ( onneksi ei lue tätä ;)