Ravintoaineiden "käsittelyluku", mistä löytyy?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja haba
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
238
Ikä
45
Pikkuveli tekee terveystiedon tunnille esitystä laihduttamisesta ja ajattelin, että ois hyvä kertoa myös siitä luvusta, joka kertoo, kuinka paljon esim. proteiinista kuluu pelkästään sen omaan pilkkomiseen elimistössä. En oo varma oliko se pakkiksella vai luinko siitä melko äskettäin jostain lehdestä/kirjasta. Luku oli siis proteiinilla jotain 24 ja rasvalla ehkä kymmenen ja hiilarilla alle kymmenen. Pistäkääs linkkiä tai tietoa miten se meni. Kiitos!
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Riippuu hiukan lähteestä, mitä nuo luvut ovat. Proteiini on luokkaa 20-30%, hiilarit 5-7%, rasva 2-3%. Nuohan riippuvat myös hiukan siitä minkä tyyppistä se ruoka on, esimerkiksi erilaisilla rasvoilla tuo prosentti vaihtelee. Tuo hiilihydraattien luku on paljon korkeampi, jos sitä saadaan niin paljon, että siitä tehdään rasvaa, mikä on normaalisti määrällisesti aika olematonta.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom