Kyllä se kuumennusta tuntuu kestävän ja makukin säilyy, kokeilin pannulla sulattaa (kuin sokeria) ja hienosti se suli eikä ruskistunut edes.
En nyt usko että tuo on läheskään niin kiukkunen vatsalle kuin inuliini, mallitoli, sorbitoli tai ksylitoli mutta en ehkä uskaltaisi 100g kiskaista kerralla

Kokeile leivonnassa, ei tuo niin kallista ole etteikö raaskis ja jos rupee aine pierettämään niin aina voi myyjälle valittaa
Aineesta löytyy juttuja googlettamalla runsaasti mm.
(8) Elintarvikealan tiedekomitea on
arvioinut erytritolin turvallisuutta koskevat
tiedot ja antanut asiasta lausuntonsa
5 päivänä maaliskuuta 2003. Komitea
totesi, että erytritolin käyttö
elintarvikelisäaineena on hyväksyttävää.
Komitea totesi lisäksi, että erytritolilla on
laksatiivinen vaikutus, joskin suurempana
annoksena kuin muilla polyoleilla.
Mahdollisen laksatiivisen vaikutuksen vuoksi komissio jätti
pois erytritolin käytön juomissa, mutta ehdotti erytritolille poikkeusta merkintäsäännöstä, joka
koskee polyoleja sisältävien pöydässä käytettävien makeutusaineiden laksatiivisen
vaikutuksen merkitsemistä. Aineen juomissa aiheuttamaan laksatiiviseen vaikutukseen
liittyvän huolen hälventämiseksi valmistajat ehdottivat käytettävän pitoisuuden alentamista
1,5 prosenttiin.