Ei siellä kannata käydä tuolla ruokavaliolla vaikka yrittäs laihtuakki. Ilman proteiinia hävittää vaan lihakset ja tuloksena on se aina niin ihana 'laihaläskiefekti'
Ja tuommonen on paskapuhetta ettei muka ehdi syömään, Suomessa kun on noi lakisääteiset tauot töissäkin joiden aikana varmasti vetää ihan tarpeeks safkaa jos vaan haluaa. Kyse on siis juuri tuosta halusta syödä, ja jos ei ole halua syödä muuta ku kaurapuuroa pari kuppia ni sillon on vikaa jo pääkopassaki!
No siis,
Himassa aamiainen: 2x reissaria juustolla + Lasi maitoa + kuppi teetä
Duunissa heti salin jälkeen palautusjuoma ja aamukahvipöydässä ns. varsinainen aamiainen (300g kanan rintafilettä + riisiä tosin tämäkin vain salipäivinä)
Tällä mennään lounaaseen asti, stockan ateriapisteeltä taas 3-500g kanaa/lihaa + ~200g muusia + 0.5l maitoa
Lounaalla mennään päivälliseen asti, yleensä perus kotiruokaa, lihaa/kanaa/kalaa + riisiä/perunaa/makaroonia & maitoa.
Ilalla taas pari ruissaria juustolla ja teetä.
Mutta, ne välipalat, kuten sanoin niin sormi menee suuhun sielä ääsmarketin / herkun hyllyjen välissä että mitä sitä vetäis.
Tonnikalaa? ok, mutta mitä sen kanssa, ei viittis ihan kuiviltaan purkistakaan vetästä. Ruissari taas ei mene alas kuin paahtamalla, ja en tiedä johtuuko tosta jokapaikassa toitotetusta karppauksesta että on alkanut itsekkin jossain määrin vieroksumaan valkosta leipää...
Hedelmistä omena, päärynä ja tomatti tippuu samantien pois allergian takia... Banaani ? vai?
Sitten, keikkatyötä tekevänä homma menee monimutkaseksi jos on keikalla. Lounaan nyt yleensä saa tungettua johonkin väliin ja metsakttua jonkin lounasravintolan, mutta sitä taas ei ikinä tiedä onko se klo.11 vai 15.00 kun pääsee syömään. Työn luonteesta johtuen ei oikein vain voi jättää romuja levälleen ja lähteä syömään.
Sama kun on liikenteessä, niin noiden välipalojen metskaaminen on vielä hankalampaa (pitäis olla jotain jonka pystyy duunaa & syömään autossa)