- Liittynyt
- 19.8.2010
- Viestejä
- 6
Hola!
Eilen heräsi itselläni uteliaisuus saada tarkempaa tietoa eri mausteiden toimivuudesta rasvanpolton tueksi.
Elikkäs, tottahan olen tietoinen että jonkinlaista hyötyä on vahvoista mausteista rasvanpolton tehostajana, kuten chili ja cayenne -pippuri, mutta heräsi kysymys että millä kaikilla mausteilla on vaikutusta rasvanpolttoon, saattavatko jotkin mausteet mahdollisesti haitata jonkin lisäravinteen / valmisteen, ravintoaineen tai toisen mausteen vaikutusta ja on varmasti hyötyä, mutta kuinka suurta hyötyä / eroa vetää kevyesti lämmittävää cayennella maustettua vai jotain helvetin lieskoja perseestä roiskivaa naga jolokia -pippureilla terästettyä apetta naamariin?
Tabascoa tulee roiskittua aikalailla ruokiin, sekä chili (tuore silputtuna) on aika vakiovaruste kaikenmaailman wokeissa yms. mitä tulee kokkailtua...
Toimiiko, näin maalaisjärjellä pähkäiltynä, enemmän hikeä - enemmän rasvaa palaa?
Eilen heräsi itselläni uteliaisuus saada tarkempaa tietoa eri mausteiden toimivuudesta rasvanpolton tueksi.
Elikkäs, tottahan olen tietoinen että jonkinlaista hyötyä on vahvoista mausteista rasvanpolton tehostajana, kuten chili ja cayenne -pippuri, mutta heräsi kysymys että millä kaikilla mausteilla on vaikutusta rasvanpolttoon, saattavatko jotkin mausteet mahdollisesti haitata jonkin lisäravinteen / valmisteen, ravintoaineen tai toisen mausteen vaikutusta ja on varmasti hyötyä, mutta kuinka suurta hyötyä / eroa vetää kevyesti lämmittävää cayennella maustettua vai jotain helvetin lieskoja perseestä roiskivaa naga jolokia -pippureilla terästettyä apetta naamariin?
Tabascoa tulee roiskittua aikalailla ruokiin, sekä chili (tuore silputtuna) on aika vakiovaruste kaikenmaailman wokeissa yms. mitä tulee kokkailtua...
Toimiiko, näin maalaisjärjellä pähkäiltynä, enemmän hikeä - enemmän rasvaa palaa?