RasvaRulla ala´schorch
6kpl kanamunia
0,5dl venhnäjauhoi (ei pakkolista)
0,5dl soijajauhoi
loraus kuohukermaa
+ 1-2 tl psyliumia ( ei pakolista)
+ maun mukaan pellavarouhetta
+ sopivasti suolaa
+ mausteet (pippuri, valkopippuri)
Vatkaa ton rikki ja kaataa leivinpaperinpäälle levyn päälle (tulee semmonen ohut kerros)
sitten päälle: oman maun mukaan itsellä yleensä
-paisutetut kuivatut supilovahverot + kebabliha + kinkku + aurajuusto + valkosipulilla maustettui pähkinöitä + päälle kunnolla juustoraastetta.
Sitte koko roska uuniin noin 200 asteeseen noin 10-20 minuutiksi (kunnes reunat paisunu kunnolla) . Sitte ottaa pois ja käärii heti lämpimänä rullalle sen leivinpaperin avulla! sitten antaa juuston jähmettyä sen verran et pysyy rulalla ja täytteet ei valu ulos kun leikkaa.
Itse en saa kun max 1/3 alas kerralla, sen verran tuhtia... :D ( tosin kai toikin munakkaaksi lasketaan!!!)