Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ironbutt sanoi:Samassa Finfoodin keskustelussa oli rahkasta sanottu:
RAHKA
Kaada uunivuokaan litra maitoa ja anna sen piimiä lämpimässä paikassa 2 päivää. Leikkaa näin syntynyt piimä vuoassa pohjaa myöten ristiviilloille ja nosta vuoka uuniin 100 asteen lämpöön muutamaksi tunniksi, jolloin hera irtoaa ja syntyy rahkaa. Jäähdytä vuoka ja valuta hera pois. Käytä se vaikka leipätaikinan nesteeksi ja rahka piirakkaan täytteeksi. Siivilän läpi painamalla saat rahkasta hienojakoista.
pakkomielle.com sanoi:Kotitekoisen rahkan proteiinipitoisuus jäänee alle normi-Ehrmannin.
Kakarot! sanoi:Mistäs tiiät? Eikös tota Ehrmannia ole blandattu jugurtilla?