Rahkan maustaminen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Fabien
  • Aloitettu Aloitettu
Nykyään tulee tungettua maustettua heraa rahkaan. Ai että tulee namia tavaraa. Vaatii vähä jotain muuta nestettä (rypsäriä tai funlightia), jotta sekoittuu paremmin.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
^Sama
Eilen kokeilin vähän eksoottisempaa sotkua ja laitoin rahkan sekaan Lidlin salsakastiketta. Tulos ei ollut ollenkaan hassumpi..
 
Ite tuota uutta valion rahkaa kiskonu. Mukaan jäisiä vadelmia ja pikkusen jos tarve vaatii niin vaniljauutetta. :P~~
 
Teki tässä yks ilta mieli testailla jotain uutta ja seuraavanlaisen setin sain aikaiseksi.

Tehosekottiimeen seuraava setti:
Purkki ehrmannia
mustikoita sopivasti
1 mitallinen vanilja pudding -jauhetta
1dl maitoa
muutama tippa makeutusainetta

Tän piti hetken verran antaa olla jääkaapissa, mutta oli aika mielenkiintoinen sekoitus. Tehosekoitinta en yleensä jaksa kaivaa kaapista, mutta täytyy varmaan useammin ottaa se käyttöön. Tuli tosi kuohkeaa ja aivan mahtavan makuista. Vähän söin iltapalaksi ja loput jätin sitten seuraavalle aamulle aamupalaksi nautittuna mantelirouheen kera:)
 
Milbona 500g ja omaa silmää käyttäen reilu loraus Lidlin tuorepuristettua appelsiinimehua. Syntyy herkkä noin 800ml annos, jolla lähtee karumpikin päivä käyntiin.
 
kylse valion pehmyt rahka on hyvää ihan natunakin mutta kun herkku suu olen niin
saatta mennä rainbowin vadelmahilloa 2 rkl mukaan,ja sitten viikonloppuisin tulee herkuteltua. :thumbs:

reseptillä:
5dl rahkapurkki
2 prk ananaspaloja
purkki vispikermaa
rkl vanilliini sokeria/tavallista ja á vot on aivan mahtavaa :kuola:
 
OM NOM STEVIAA.

Nom.
 
Tällä hetkellä toimii 2rkl pellavansiemenrouhetta, 250 EHRMANNIA ja loraus päärynä-omena mehutiivistettä. Helvetin hyvää ja pellavansiemenistä saa kuituja ja hyviä rasvoja!
 
Ite teen Valion maitorahkaan yleensä näin

valio maitorahka 250g
vadelmia oman maun mukaa
mansikoita oman maun mukaa
yks kokonainen banaani
vähän maitoo ja ruokalusikallinen sokeria tehosekottimeen ja tulee tautisen huvaa :)
 
Iltapalaksi menee yleensä

1 purkki rahkaa, 100g pakastemustikoita, loraus kylmäpuristettua rypsäriä, ruokalusikallinen pellavansiemenrouhetta ja pari tippaa makeutusainetta
 
Mulla menee iha originaalina ehramit/valion pehmeät, paitsi milbonaan ha X-traan lisään joskus mehukatin mehutiivistettä pari rkl ku ovat vähän happamia. Joskus öljyäkin jos on tarvetta.
Ihme ku ei oo kyllästyny tohon makuun vielä, on sen verran kauan aikaa tullu syötyä välipaloilla ja aamulla ja iltapaloilla.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom