- Liittynyt
- 18.11.2002
- Viestejä
- 999
Pikasella söörtsäilyllä ei löytynyt juttua..
Onko kokemuksia rahkan ja raejuuston pakastamisesta. Tai lähinnä siitä että miltä maistuu kun sitä sieltä sulattelee? Entä miten sulatella?
Rahkaa oon joskus pakastanut muinoin, ja vesihauteessa sulattanut. Ei mielestäni maistunut sen kummosemmalle kuin muutenkaan..
Mutta tuosta raejuustosta.. Onko kokemuksia lähinnä siitä sulattelusta? Voin kuvitella että semmoinen sulatettu nivuslämmin raejuusto ei välttämättä ole parhainta herkkua maailmassa? Jos jääkaapissa sitten pikkuhiljaa sulattelisi?
Faktaa pöytään!
Onko kokemuksia rahkan ja raejuuston pakastamisesta. Tai lähinnä siitä että miltä maistuu kun sitä sieltä sulattelee? Entä miten sulatella?
Rahkaa oon joskus pakastanut muinoin, ja vesihauteessa sulattanut. Ei mielestäni maistunut sen kummosemmalle kuin muutenkaan..
Mutta tuosta raejuustosta.. Onko kokemuksia lähinnä siitä sulattelusta? Voin kuvitella että semmoinen sulatettu nivuslämmin raejuusto ei välttämättä ole parhainta herkkua maailmassa? Jos jääkaapissa sitten pikkuhiljaa sulattelisi?
Faktaa pöytään!