Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Timba79 sanoi:Jos laittaa liikaa nestettä sen rahkan sekaan, tulee siitä vetistä ja jää niitä "klimppejä", eli vaatii vähän rajumpaa sekoittamista jos nestettä lipsahtaa liikaa. Lisää siis sitä mehua vähitellen.
Ei millään pahalla, mutta noissa on kyllä liikaa sokeria, jollei ole sitä 40 kalorin versiota.. Tosin jos haluut massaa läskinä niin anna mennä vaan.:DHilppa sanoi:Ehrmannin sekaan purkki Valion vanilja-jugurttia ja lusikalla sekasin, kyllä maistuu
Aika gourmet-kamaa
tuota sekotusta käytän itekkiexitusletalis sanoi:Pari vuotta kun on fun lightia ja ehrmannia vedellyt 2-4 purkkia päivässä niin vaihtelu virkistää - nyt menee rahkat jo sellaisenaan ihan hyvin. ekat pari purkkia voi olla karskin makuista mutta ei sitä mehua välttämättä edes kaipaa. Välillä jos laitan niin appelsiinin makuista fun lightia, varmasti kuulostaa oudolta vaihdoehdolta mutta kokeilkaapa huviksenne.
NGV sanoi:Ei millään pahalla, mutta noissa on kyllä liikaa sokeria, jollei ole sitä 40 kalorin versiota.. Tosin jos haluut massaa läskinä niin anna mennä vaan.:D
No höhö. Monesti päivässä vetänyt 2-3litraakin yo-jogua (650kcal), eikä ne sen enempää vyötärölle mene kuin muukaan safka. Litra vähintään menee joka päivä.NGV sanoi:Ei millään pahalla, mutta noissa on kyllä liikaa sokeria, jollei ole sitä 40 kalorin versiota.. Tosin jos haluut massaa läskinä niin anna mennä vaan.:D
CiioN sanoi:Äsken tuossa puhuttiinkin, että rahkan voi syödä "raakana", mutta pystyykö joku syömään Lidlin Milbonaa sellaisenaan? Itse en pysty millään, se on vaan jotenkin niin happaman makuista. Aina pitää heittää joukkoon Fun lightiä ja sekoittaa sauvasekoittimella.
hölkkääjä sanoi:oho! perkele ku nois rahkois on eroja.. ehramis tjsp on n.8 grammaa sitä protskuu ja valiossa 11! siis sadas grammas. melkone ero
ettekai te oikeasti PAKASTA rahkaajapadahoe sanoi:Ei siitä mitään kokkareista pitäisi tulla ellet ole rahkaa ensin pakastanut? joskus tein sen virheen kun ostin ison satsin niin pakastamiseen jälkeen koostumus muuttu sellaseks rakeiseksi mössöksi.