setae
VIP
- Liittynyt
- 26.10.2003
- Viestejä
- 2 816
Pahoittelut jos aihe on jo linkkeineen kovin käsitelty, en onnistunut linkkiä tapatalkilla löytämään tässä mehevän pihvin ja parin punaviinilasillisen jälkeisessä tilassa, mutta tällainen linkki tuli vastaan:
Steak is bad for the Heart and now We Know why | Loony Labs
Oma ymmärämykseni tutkimustasolla jää onnettoman vajaaksi asian suhteen ja olen siis itse pihvien, lihapatojen, jauhelihojen ja muiden punalihaherkkujen suuri ystävä. Tässä iän karttuessa kun alkaa vaan huomaamaan että kroppa ottaa osumaa helpommin ja palautuu paljon kehnommin sitä on alkanut miettiä näitä valintojaan vähän enemmän, ehkä jopa turhaksikin murehtien.
Osaisiko asiaa tuntevansa sanoa kommenttia tutkimuksesta ja tuloksista? Onko punaisen lihan välttelyyn kohtuukäyttöä kovemmin syytä, ja onko jotain muita ruokia jotka artikkelissa mainittuja seurauksia pehmentäisivät tai parantaisivat lihan kanssa nautittuna?
Steak is bad for the Heart and now We Know why | Loony Labs
Oma ymmärämykseni tutkimustasolla jää onnettoman vajaaksi asian suhteen ja olen siis itse pihvien, lihapatojen, jauhelihojen ja muiden punalihaherkkujen suuri ystävä. Tässä iän karttuessa kun alkaa vaan huomaamaan että kroppa ottaa osumaa helpommin ja palautuu paljon kehnommin sitä on alkanut miettiä näitä valintojaan vähän enemmän, ehkä jopa turhaksikin murehtien.
Osaisiko asiaa tuntevansa sanoa kommenttia tutkimuksesta ja tuloksista? Onko punaisen lihan välttelyyn kohtuukäyttöä kovemmin syytä, ja onko jotain muita ruokia jotka artikkelissa mainittuja seurauksia pehmentäisivät tai parantaisivat lihan kanssa nautittuna?

irkku-herefordia yleensä tulee nautapuolelta ostettua, 5% jauhelihaa lähinnä tai sisä/ulkofilettä jos pihviksi vetää. En minä nyt punaista lihaa järjettömiä määriä kisko, sitä vaan kun on jo obsoliitti ikänsä puolesta ja suku Savosta sydänsairauksineen kotoisin niin parempi vähän miettiä miten tulevaisuuttaan maalailisi.