- Liittynyt
- 17.11.2012
- Viestejä
- 2 754
Tutkin juuri eilen suositun Himalajan ruususuolan seuraavalla tavalla:
Liuotin sen ensin tislattuun veteen. Tämän jälkeen kiehutin liedellä liuoksesta nesteet pois. Jäljelle jäi suolan lisäksi merkittävä määrä liukenematonta materiaalia. Ilmeisesti kiveä yms.
Voidaan kysyä onko puhdistamattoman suolan käyttö sittenkään kovin hyvä idea?
Itseäni hieman arveluttaisi syödä tuhansia vuosia vanhaa epäorgaanista materiaalia.
Seuraavaksi tutkin Celtic merisuolan.. Raportti tulee jossain vaiheessa.
Liuotin sen ensin tislattuun veteen. Tämän jälkeen kiehutin liedellä liuoksesta nesteet pois. Jäljelle jäi suolan lisäksi merkittävä määrä liukenematonta materiaalia. Ilmeisesti kiveä yms.
Voidaan kysyä onko puhdistamattoman suolan käyttö sittenkään kovin hyvä idea?
Itseäni hieman arveluttaisi syödä tuhansia vuosia vanhaa epäorgaanista materiaalia.
Seuraavaksi tutkin Celtic merisuolan.. Raportti tulee jossain vaiheessa.