- Liittynyt
- 18.2.2003
- Viestejä
- 122
Sellainen asia tuli mieleen, että mahtaisiko löytyä jotain proteiinia (vai käykö kaikki) jota vois käyttää vehnäjauhon korvikkeena?
Tarkoitus olis tehdä pitsaa ja siihen kuluu tuota vehnäjauhoa noin 5 dl, ja sisältää siten reilusti yli 200 grammaa hiilaria. Jos tuosta jauhomäärästä voisi korvata vaikka 2 dl:aa proteiinijauholla niin se olis aika :thumbs:
... voiko siis normi proteiinijauhoja käyttää ruuanlaittoon ja tuleeko siitä helevetin pahan makuista?
Kiitos vastauksista!
Tarkoitus olis tehdä pitsaa ja siihen kuluu tuota vehnäjauhoa noin 5 dl, ja sisältää siten reilusti yli 200 grammaa hiilaria. Jos tuosta jauhomäärästä voisi korvata vaikka 2 dl:aa proteiinijauholla niin se olis aika :thumbs:
... voiko siis normi proteiinijauhoja käyttää ruuanlaittoon ja tuleeko siitä helevetin pahan makuista?
Kiitos vastauksista!