Kyl mulla on aina kaikki soijaprotu sekaisin mennyt sheikkerissä. Panen yleensä 1dl jauhoa ja vettä päälle niin paljon, kuin menee (tai noin 4-5dl maitoa, loput vettä). Toki käytän vakiokikkaa, mikä on kaikkien jauhojen kanssa nykyään käytössä, että paan ensin pohjalle hieman vettä, siihen jauhot päälle, sit loput nesteet, sit ritilä ja kansi paikoileen, vielä vähän nestettä päälle ja eikun sheikkaamaan. Em. auttaa aina sekoittuvuuden kanssa. En jaksa edes hyvinsekoittuvien kanssa enää mitenkään muuten toimia, kun toi toimintatapa on jo rutiiniksi muodostunut.
Soijan kanssa nestettä pitää olla runsaasti, muuten tulee vanukasta/kiisseliä. :D
Ja haluan korostaa vielä, että ainakin kaikki kolme soijaprotumerkkiä, mitä olen kokeillut, ovat olleet justiin samanlaista kamaa kaikki. En ole huomannut minkään (maku, sekoittuvuus, ravintosisältö, hinta) suhteen kummoisia eroja, melkeinpä samaa kamaa ovat.
Kohta voisikin tilata oikein shit loadin soijaprotua, koska kyllä se riisiprotun voittaa kumminkin. :D Ainakin sekoittuvuus ja ravintosisältö ovat parempia.