Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Originally posted by turre101
Aika turha eines tuo ainakin bodymiehelle on, melkeinpä silkkaa hiilaria. Tosin sisältää kenties monenmoista ravinnetta kuoressaan.
Originally posted by Juhan
Ja ravinteet menee kuorien mukana roskiin
Originally posted by Tigerclaw
Kansanterveyslaitoksen ravitsemustieteen tutkijaprofessori Pirjo Pietinen sanoi tänään MTV3 Hyvää Huomenta -lähetyksessä, että suomalainen peruna ei ole nopea hiilaria.
Originally posted by Dopey
Onko kukaan muu nauranut sille yhdelle telkkarin keksimainokselle, missä kerrotaan että ne sisältävät hiilareita? Varmaan ainoa keksimerkki, missä on raaka-aineina jauhot ja sokeri
Jep, ja samalla niissä säilyy ne terveelliset ainekset. Vedessä keittämällä kun samalla liuottaa kaikki "hyödylliset" ainesosat veke.Originally posted by Iivili
Sillä tulee paljon napakammat ja paremman makuiset potut (ja keitetyt rehut) kuin vedessä lillumalla, samassa ajassa, vähemmällä sähköllä (vähemmän vettä tarvitaan).
Keskisuomalaisessa oli joskus juttua että kasvissyöjien pitäis syödä perunaa että tulee proteiinin tarve täytettyä.
Originally posted by Small&Weak
Keskisuomalaisessa oli joskus juttua että kasvissyöjien pitäis syödä perunaa että tulee proteiinin tarve täytettyä. Saa vähän popsia.
Vanhaa aihetta ylös, koska ei jaksa aloittaa uutta ketjua.
Tässäkin ketjussa viitataan siihen, että perunasta saa terveellisiä aineita esim. kuorista.
Lisäksi ravintosuosituksissa yleisesti suositellaan syömään perunaa. Olen seuraillut Ravintokoodi-palvelusta ostostemme ravintoainejakaumia ja peruna on todella punaisella, koska sitä on ostettu pari kertaa tämän vuoden aikana. Jostain suosituksesta tuo peruna on tuonne ravintokoodiin vetäisty.
Laittakaa nyt joku faktatietoa mitä nuo hyvät aineet on ja mielellään saanti per 100g ja päiväsuositus. Minä en ainakaan fineli.fi sivustolta keksinyt mitä hyvää perunassa on.