Parsakaali?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja vanilja
  • Aloitettu Aloitettu
Ehdottomasti paras parsakaaliresepti.

Eli parsakaalit uunipellille sopivan kokoisiksi paloiksi, päälle suolaa, pippuria, ja murskattua valkosipulia. Itse käytän 4-5 kynttä, valkosipulin maku ei ole tässä kovin hallitseva. Uuniin pariin sataan asteeseen noin 10 minuutiksi, jotta parsakaalit saavat hieman väriä. Siihen päälle puristaa puolikkaan sitruunan mehun ja raastaa runsaasti parmesaania. Ruokaorgasmi taattu. Näiden kolmen mausteen kombo on vaan jotain käsittämätöntä; sitruuna tasaa valkosipulin röyhkeyttä, kun parmesaani tasaa sitruunan terävyyttä.

Ohje on alunperin täältä.



:D

Tuli meinaan ihan perkeleen hyvää!
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Noi terveydelliset vaikutukset on sen verran hurjat parsakaalilla, että itse olen viimein hyväksynyt sen elämääni. Ostan aina pari kappaletta ja vedän noin 1/3 yhdestä per päivä raakana. BROCCOLI POWER
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom