Toad
VIP
- Liittynyt
- 7.3.2012
- Viestejä
- 1 536
Ehdottomasti paras parsakaaliresepti.
Eli parsakaalit uunipellille sopivan kokoisiksi paloiksi, päälle suolaa, pippuria, ja murskattua valkosipulia. Itse käytän 4-5 kynttä, valkosipulin maku ei ole tässä kovin hallitseva. Uuniin pariin sataan asteeseen noin 10 minuutiksi, jotta parsakaalit saavat hieman väriä. Siihen päälle puristaa puolikkaan sitruunan mehun ja raastaa runsaasti parmesaania. Ruokaorgasmi taattu. Näiden kolmen mausteen kombo on vaan jotain käsittämätöntä; sitruuna tasaa valkosipulin röyhkeyttä, kun parmesaani tasaa sitruunan terävyyttä.
Ohje on alunperin täältä.
:D
Tuli meinaan ihan perkeleen hyvää!