- Liittynyt
- 27.9.2003
- Viestejä
- 3 202
- Ikä
- 42
Viimeisen vuoden sisällä on tullut syötyä parsakaalia sen verran, että kyllästymispiste alkaa olla saavutettu - ts. joka päivä 200-400 grammaa. Uh. Jos ostin pakasteena, valmistin sen mikrossa kipossa kansi päällä, 3-4min. Jos keittämällä, keitin aina suht pehmeäksi enkä aikaa sen tarkemmin katsellut. Päälle ketsuppia ja yrttisuolaa. Välillä tein myös sosekeittoa, eli keitin parsakaalin tosi pehmeäksi kasvisliemikuution kera, valutin osan keitinvedestä pois ja soseutin sauvasekoittimella. Sekaan seitinpalasia... dieetillä tuo meni alas, mutta nyt kyllä nostattaa karvat pystyyn. En huomannut mitään sen kummempia hyötyjä kuin mistään muustakaan kasviksesta. Toki parsakaalissa on kivasti kuitua ja varmasti noita vitamiineja yms. mutta mikään pakollinen dieettiruoka en usko sen olevan.
Miinuskalorit pitkällä aikavälillä ne on mitkä rasvaa vähentää, ei mikään yksittäinen elintarvike tai tuote. Tämä siis lähinnä lentoemolle, muistelen että olet jo parin vuoden ajan kysellyt noita laihdutusvinkkejä... mikäli en ole ihan väärässä.
Tuo parsakaali-kukkakaali-porkkana -sekoitus on muuten tuhat kertaa herkullisempaa kuin pelkkä parsakaali.
Miinuskalorit pitkällä aikavälillä ne on mitkä rasvaa vähentää, ei mikään yksittäinen elintarvike tai tuote. Tämä siis lähinnä lentoemolle, muistelen että olet jo parin vuoden ajan kysellyt noita laihdutusvinkkejä... mikäli en ole ihan väärässä.
Tuo parsakaali-kukkakaali-porkkana -sekoitus on muuten tuhat kertaa herkullisempaa kuin pelkkä parsakaali.