PARHAAT PROTEIINIPATUKAT ARKEEN JA TREENIIN

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja ZeiZei
  • Aloitettu Aloitettu
Meta title: PARHAAT PROTEIINIPATUKAT ARKEEN JA TREENIIN

Meta description: Testissä maku, ravintoarvot ja hinta – mitkä patukat oikeasti kannattaa ostaa.


Itse asiassa Kurre-maapähkinävoissa ei oo muuta kuin maapähkinöitä. Siis ei öljyä. Tai ainakin siinä Kurressa mitä mä ostin.

Oon huomannut, että patukat kestää hyvin pakastusta ja ne pysyy parhaiten koossa kun ne syö melkein suoraan pakasteesta. Ne säilyy helposti 5-6 tuntia repussa (ja muuallakin) jos ne ottaa suoraan pakastimesta. :5:
 
Pentele sanoi:
löytyykö Kurre oulusta esim. Raksilan Prismasta? Olen yrittänyt etsiä, mutten ole löytänyt.

Raksilan Citymarketissa oli Kurrea joskus aiemmin. Olen myös löytänyt sitä Linnanmaan Euromarketista, joten luultavasti sitä on Raksilankin vastaavassa.
 
Summerboy sanoi:
No niin tulipas tossa sitten mutsin kans vähän väsättyä prodepatukoita!

Muuten ihan hyviä, mutta ei oikein maistu millekkään kyllähän noi pähkinät maistuu mutta kaipaisi ehkä maustettua prodea....

Kannattanee lyödä sekaan sitä hunajaa niin saa makua mukaan.
 
Löysin Stockalta tälläistä Waitrosen Smooth peanut butteria, sisältää pähkinää 94%, ruokosokeria, palmuöljyä ja merisuolaa (592 kcal, 23,3 prot...)

Ekana iltana patukoiden maku oli "jokseenkin" liian tuju eli liian rasvanen ja makea, ök, mutta seuraavana päivänä jo paljon parempi ja kolmantena saatoin syödä jo pari pätkää.. eli pientä hienosäätöä resepti vaatii kohdallani.. Muuten aivan loistava!
:thumbs:
 
Laffer sanoi:
Kannattanee lyödä sekaan sitä hunajaa niin saa makua mukaan.

hain vaan vähän semmosia kevyempiä versioita noista patukoista. tein eilen taas mutta vähän erilailla ja laitoin kaakaojauhetta sekaan mut ei ne oiekin maistu, mut täytyy käydä ostamassa vaikka jotain suklaan makusta prodea.
 
Summerboy sanoi:
hain vaan vähän semmosia kevyempiä versioita noista patukoista. tein eilen taas mutta vähän erilailla ja laitoin kaakaojauhetta sekaan mut ei ne oiekin maistu, mut täytyy käydä ostamassa vaikka jotain suklaan makusta prodea.

Ai että kevyempää pitää olla mutta laitoit kuitenkin kaakaota? Tuo suklaanmakuinen prode kyllä varmaan muuttaa makua mutta makeaa se tuskin patukoista tekee, hunaja toimii hyvin siksi että se on raakana niin äklömakeaa. Mutta jos saat tuolla reseptillä toimimaan niin hyvä homma :)
 
Laffer sanoi:
Ai että kevyempää pitää olla mutta laitoit kuitenkin kaakaota? Tuo suklaanmakuinen prode kyllä varmaan muuttaa makua mutta makeaa se tuskin patukoista tekee, hunaja toimii hyvin siksi että se on raakana niin äklömakeaa. Mutta jos saat tuolla reseptillä toimimaan niin hyvä homma :)
tarkoitin tuolla kevyemmällä tota ensimmäistä kokeilua mitkä ei maistunu millekkään. Mutta en kyllä laita enää tota kaakaota maistuu niin pahalle kun se on vielä tummaa ja ajattelin että jos löytäisin jostain huvää suklaan makuista prodea nini voisin sitä laittaa, mutta ens kerralla teen noita alkuperäisiä mitä olen tehnyt ja laitan niihin sitten sitä hunajaa laitoin äsken noiden kaakao patukoiden päälle hunajaa ja oli paljon parempia.
 
Mites nää Bigfellan reseptin mukaan tehdyt patukat pysyy kasassa kun ottaa pois jääkaapista? Olis tarkotus löytää joku sellanen hyvä kohtuuhintainen protskuvälipala duuniin mukaan kun harvemmin ehtii syödä mitään kunnollista ja kun ei ole kylmäsäilytystilaa niin tilanne on hieman hankala. Patukoita oon miettiny ostavani mutta tulee aika kalliiks syödä toista patukkaa päivässä, jollain hyviä ehdotuksia ? ;)
 
Kyllä ne ihan hyvin kasassa pysyy ja voihan ne sitten pyöräyttää vaikka kelmuun/folioon jos haluaa reissailla ympäri mualimoo patukat mukana.
 
Hyvin pysyy kasassa ja on muuten erinomainen välipala. Fastilta tulossa muuten joku uusi patukka, jossa varmasti hinta kohdallaan. Ei tarvitsisi leipoa itse. :thumbs:
 
Otin vapauden tehdä oman version:
1,5 purkkia kurre maapähkinävoita, 525g
1,5 dl SoyUp soijaproteiinivalmistetta (rouhe)
1 dl neljänviljanhiutaleita
0,5 dl hunajaa
1 dl Ion92 (viimeiset herat mitä kaapista löytyi)
3 dl kaseiini
0,5 dl mantelirouhe
2,5 dl vettä
loraus rypsäriä

Melko kiinteää taikinaa tuosta tuli, mutta huoneenlämmössä öljy kiiluu... joten kuorrutin patukat tummalla suklaalla. 150 grammaa riitti ohueen kuorrutukseen päältä ja sivuilta.
 
Onko joku testannut Revolutionin protskupatukoita? Ravintoarvot ovat varsin hyvät eli n.32g prorskuja, 3g hiilareita ja 9g rasvoja ja 280kc per patukka, hinta noissa vaan on varsin suolainen; paikallisessa luontaistuotekaupassa maksaa 4€ kappale. Onkos noita muuten joskus ollut pakkiksen kaupassa myynnissä?
 
tiny_tinman sanoi:
32g prorskuja, 3g hiilareita ja 9g rasvoja ja 280kc per patukka
:offtopic:

w00tw00t näistähän tulee jurriin!

280 - ((32*4)+(3*4)+(9*9)) = 59 eli patukassa täytyy olla noin 8,5 grammaa puhdasta viinaa ;)

Näitä on hauska laskeskella, niin harvoin menevät edes sinnepäin tasan nuo lukemat elintarvikkeissa että sitähän on käytännössä pienessä sievässä aamusta iltaan :lol2:
 
dogi sanoi:
280 - ((32*4)+(3*4)+(9*9)) = 59 eli patukassa täytyy olla noin 8,5 grammaa puhdasta viinaa ;)

Höh...Siis 32g + 3g + 9g = 44g

E = mc² joten tässä tapauksessa energiaa tulisi about 3,955x10^18 joulea eli ts. 9,451x10^14 kcal.

Siinä on kuulkaas mooonta aamulenkkiä ja ketodiettiä luvassa, jos tuollaisen energiapötkylän menee epähuomiossaan nielaisemaan.

:kippis1:
 
Plaah valmistajan sivuilta tarkistettuna sokerialkoholejahan tuossa on 14g, ja yhteensähän noita hiilareita on 26g, voe elämä. No kai tuon silti voisi kiskoa naamaansa.
 
Perhana kun tekis itse mieli väsätä näitä, muttei dieetillä varmaan noita kandee paljoa kiskoa, ellei jossain vaiheessa topiccia ollut jotain "dieettiversiota" :D
 
Varmaan helpoin kun käy ostaan kaupasta valmista.

edit. Hidas
 
Back
Ylös Bottom