Tuli tehtyä seuraavanlaisella reseptillä:
- Maapähkinävoita 300g (luomukamaa, josta 99,5% pähkinää ja loput merisuolaa)
- Hunajaa 65g (melkoisen jäykkää tavaraa)
- Suklaan makuista protskua 2dl ja maustamatonta 1,5dl
- Mysliä 1,5dl
- Kauraleseitä 1dl
- Vettä pienin lorauksin, jotta muodostuu sellainen mäski (ehkä ~0,5-1dl yhteensä)
Laskeskelin summittaisia ravintoarvoja, enkä päässyt ihan yhtä optimistisiin tuloksiin, kuin monet muut.
Jos jaan mäskin kymmeneen patukkaan, niin ravintoarvot per patukka on:
- Energiaa: 287kcal
- Proteiinia: 18,0g
- Hiilihydraatteja: 14,1g
- Rasvaa: 17,5g
Makutestin tulos:
Olipa prkl melkosta jänkkiä. Maku oli ihan ok, mutta vettä tarvi, että sai patukan alas asti! :D Liikaa pähkinävoita selvästikin.
Vaatii vielä kehittelyä.
Jatkossa voisi lisätä vettä, hunajaa ja heraa, ja samalla vähentää hieman pähkinävoita. Voisi tulla paremmat ravintoarvot, ja saattaisi olla helpommin syötävää.