• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Pakkotoisto siirtyy Xenforoon.

iivili

kollinmölliskö
Liittynyt
18.4.2002
Viestejä
7 215
Ikä
45
Kaupunki
Turku
Siis esim. silleen suoraan, miten tässä Killen ketjussa:
https://pakkotoisto.com/threads/kille-kujala.117713/page-92#post-4970020

Eli ettei siinä näy mitään "Liitteenä kuva" lisukkeita, vaan kuva vaan lävähtää keskelle viestiä. Toi [IMAGE] tägihän sen hoitaa, mutta siihen ilmeisesti pitää pystyä linkkaamaan kuva jostain, eli ei voi siihen ottaa kotikoneen kovolla olevaa kuva, vei mitenkä?
 

iivili

kollinmölliskö
Liittynyt
18.4.2002
Viestejä
7 215
Ikä
45
Kaupunki
Turku
Noniin. Eli se oli tuosta kiinni, että pitää klikata vielä se full image. Enpä enää voi korjata sitä tuonne TAKin junnukurssille, mutta eipä sillä ole väliä. Varmaan noistakin ilmoituksista kiinnostuneet saavat kuvan auki ja tarvittavat tiedot haltuunsa.
 

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 547
Ikä
34
mikäs on tilanne ton boldauksen kanssa?
Joo, olisi ihan kiva.

Ongelma itsessään on hyvin yksinkertainen. Tämäkin lause on boldattu koodissa.

Kuten kirjottelin aiemmin:

Ongelma tuossa on vain se, että tuo boldaus tehdään <b> tägillä ja teemassa on tyyli vain <strong> tägille. Eli joko pistää se "font-weight: bold;" tuolle <b> tai vaihtaa se tägi <strong> tägiin.
 

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 547
Ikä
34
Hmm, test.

Joo kyllä, boldaus kyllä tunkkaa koodiin sen <b>.

Ongelma on vain siinä, että CSS reset (reset.css) nollaa sekä <strong> että <b> tägin selaimen default tyylin (font-weight: bold; ), ja sitten reset.css tarkentaa vain <strong> tägille sen boldin uudestaan. Sama font-weight laitetaan myös teeman tms. css.php:ssä. Eli bold tägiä ei tyylitellä uudestaan.

Vaihtoehdot on tosiaan vaihtaa tuon editorin B nappi laittamaan <strong> täg, tai editoimaan reset.css palauttamaan myös <b> tägille se bold. Sen voi toki lisätä muuhun css joka näemmä koostetaan css.php tiedostoon, tai jos alusta antaa tehdä ns. extra css:n niin sinne vain se

b {
font-weight: bold;
}​

Turvallisempi vaihtoehto on varmaan vaihtaa tägi, koska ehkä syystä jätetty <b> tägiltä pois font-weight: bold; vaikka siinä ei mitään järkeä ole. Strong tägillä tyyli olisi valmiina, jos sen napin tägin voi vain vaihtaa jostain.

Boldit nyt:

bold.PNG


Jos täg olisi strong:

bold2.PNG
 
Viimeksi muokattu:

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 547
Ikä
34
@Mike
Olisi muuten hieno jos saisi Imgurin .gifv tiedostojen tuen.
Kyseessä on siis käytännössä mp4 video, eli Imgur tekee isoista giffeistä automaattisesti .gifv muodon.

Esimerkki semmoisesta, voi verrata kauan lataa gifv vs gif:
View: http://i.imgur.com/7QPwqy1.gifv

View: http://i.imgur.com/7QPwqy1.gif


MuroBBS puolella ton .gifv linkin voi siis lisätä suoraan tuohon viestieditorin video nappulan kenttään.
Varmaan voisi löytyä samasta palikasta millä lisättiin esim. dailymotion ja liveleak tuet video nappulaan?
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 547
Ikä
34
Hell yes! Noi embedit on ihan parhautta!
Näemmä myös Streamable siellä, paljon MMA kamaa linkataan sieltä. Muutakin kyllä. Imgur huikea lisä.

Thanks näistä!

Ei toimi tollakaan.
Ettei vaan mennyt paikkaan joka on aiemmin kuin se override, ja siten se ei tuu voimaan.

Tuskin koskaan bold tägin tarvitsee olla non-bold, joten ainahan voit pistää:

b {
font-weight: bold !important;
}

Toinen on tietty se, että antaako Xenforo sun määrittää tuon B -napin olevan strong tägi bold tägin sijaan? Strong täg näkyy ihan boldina.
 
Ylös