Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ehkä nuo luvut selittääkin sen miksi suomalaisista 10% on kakkostyypin diabetes ja puolet on ylipainosia Hyvinvoivan ja kuolleen väliin kun mahtuu aika paljon eri terveydentiloja. Mutta siis kohtuus kaikessa, kyllähän se ruumis paskat puhdistaa jos sitä ei koko aikaa myrkytetä.
Suola on einesten suuri ongelma, kun sitä on usein annoksessa koko päivän edestä ja vähän päälle. Lisäksi lähes aina jodioimatonta.
Säilöntäaineet vähän hirvittää myös. Kotona teet safkaa niin se säilyy viikon ja kaupan valmissapuskat kuukauden. En sitten tiedä kuinka haitallisia noi lisärit oikeesti on.
Mutta jos päivittäin vetää eineksiä niin suotavaa on opetella sellainen taito kuin ruoanlaitto
Ehkä nuo luvut selittääkin sen miksi suomalaisista 10% on kakkostyypin diabetes ja puolet on ylipainosia Hyvinvoivan ja kuolleen väliin kun mahtuu aika paljon eri terveydentiloja. Mutta siis kohtuus kaikessa, kyllähän se ruumis paskat puhdistaa jos sitä ei koko aikaa myrkytetä.
Mitä sitten? Natriumglutamaatti on täysin vaaraton aine suurinakin määrinä kulutettuna, jonka vain möyhkäävät idiootit ovat kysynnän ja tarjonnan lain ansiosta saaneet poistettua joistakin lihavalmisteista. Säilöntä -ja väriaineetkin ovat täysin turvallisia, mikäli niiden saanti ei ylitä ADIa.Pahin pelko on ainesten laatu, makaronissa ei kai eroja löydy, mutta lihat ja öljyt on halvinta paskaa mitä löytyy ja usein sisältävät aromivahvennetta eli natriumglutamaattia ja säilöntäaineita sekä väriaineita.
Jep samaa mieltä. Koko ajan noitten einesten suosio kasvaa ja koko ajan ihmiset vaan sairaampia. Ei nyt pelkästään einesten syy, mutta varmasti yksi osatekijä.