Oliiviöljy - Nestemäinen kulta

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja arnold
  • Aloitettu Aloitettu
Meta title: 🫒🔥 OLIIVIÖLJY – NESTEMÄINEN KULTA JOKA NOSTAA RUOAN JA TERVEYDEN TASOA 🔥🫒

Meta description: Laadukas öljy parempaan makuun, palautumiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.


Minusta kuulostaa vähän kyseenalaiselta ja jälleen joltain, mihin ei löydy asiaa tukevaa tutkimusta, että lehmien ruokavalio vaikuttaisi erityisemmin lihan rasvakoostumukseen. Nythän ne syövät enimmäkseen ihan nurmea ja heinää laitumella, joita lienee alkuhärätkin ovat popsineet.

HK:n rypsiporsas? Eihän siinä oikeasti niin merkittävää eroa ole kuin mainokset antavat ymmärtää, mutta jotain kumminkin. Siitä saisi kovaa dataa ruokavalion vaikutuksesta lihaan.

(Voisiko kuolleista ihmisistäkin ottaa lihassolunäytteen...? Sittenhän näkisi mitä on tullut popsittua, eikä tarvittaisi väestön kyselytutkimuksia yms. Tutkijat sitten analysoimaan löytyneen pehmeän rasvan määrää ja kuolinsyytä.)
 
HK:n rypsiporsas? Eihän siinä oikeasti niin merkittävää eroa ole kuin mainokset antavat ymmärtää, mutta jotain kumminkin. Siitä saisi kovaa dataa ruokavalion vaikutuksesta lihaan.

(Voisiko kuolleista ihmisistäkin ottaa lihassolunäytteen...? Sittenhän näkisi mitä on tullut popsittua, eikä tarvittaisi väestön kyselytutkimuksia yms. Tutkijat sitten analysoimaan löytyneen pehmeän rasvan määrää ja kuolinsyytä.)

http://video.google.com/videoplay?docid=-5774892958354867332
http://video.google.com/videoplay?docid=3486838871531386599

Tossa tutkittiin ainakin broilereita. Nopeasti pulskistetun tehotuotantobroilerin liha oli ainakin ihan erilaista kuin kunnollisesti kasvatettu.
 
HK:n rypsiporsas? Eihän siinä oikeasti niin merkittävää eroa ole kuin mainokset antavat ymmärtää, mutta jotain kumminkin. Siitä saisi kovaa dataa ruokavalion vaikutuksesta lihaan.

Minullekin tuli heti ja ainoana mieleen rypsiporsas. Joissain naudan rehuissa on myös rypsirouhetta, mutta se ei kai ole mikään sääntö nautojen ruokkimisessa, että siitä voisi vetää suuria johtopäätöksiä.
EVIRAhan ärähti HK:lle tuosta rypsiporsaasta. Eli ruokavalion vaikutuksia lihaan ei kai ole vielä riittävästi tutkittu tai sitten niitä ei ole löydetty.
 
Kolesteroli yrittää sitten paikata näitä tulehtuneita verisuonia ja kovettuu niiden seinämiin valtimoita ahtauttavaksi plakiksi.

Ystäväni Archey! Joko olet löytänyt suoraa todistusaineistoa tämän teoriasi tueksi? Jos olet, pistähän pöytään niin katsotaan.

Jos taas et, kaikella kunnioituksella, teoriasi on täyttä kakkaa.

Muistin virkistystä.
 
http://video.google.com/videoplay?docid=-5774892958354867332
http://video.google.com/videoplay?docid=3486838871531386599

Tossa tutkittiin ainakin broilereita. Nopeasti pulskistetun tehotuotantobroilerin liha oli ainakin ihan erilaista kuin kunnollisesti kasvatettu.

Minä sain käsityksen, että tuo broikun kasvattamisen vaativan ajan väheneminen 11:sta 6:een viikkoon olisi ennenkaikkea jalostuksen ansiota. Ja noihin marketin lihoihin oli pumpattu vettä, sokeria ja säilöntäaineita, jotka vaikuttivat makuun. Kaikenlisäksi siellä myytiin lihaa väärällä nimellä luvattua huonompina paloina.
 
Minä sain käsityksen, että tuo broikun kasvattamisen vaativan ajan väheneminen 11:sta 6:een viikkoon olisi ennenkaikkea jalostuksen ansiota. Ja noihin marketin lihoihin oli pumpattu vettä, sokeria ja säilöntäaineita, jotka vaikuttivat makuun. Kaikenlisäksi siellä myytiin lihaa väärällä nimellä luvattua huonompina paloina.

Rasvan määrä ja koostumus oli myös hyvin erilainen kuin paremmalla tavalla kasvatetulla broilerilla.
 
Netistä saa tilattua paistamiseen tarkoitettua oliiviöljy Cooking Spraytä. Tällä tavalla ei mene rasvaa hukkaan ja öljyt eivät ainakaan höyrysty paistamisessa. Sitten oliivi- ja rypsiöljyt lusikan mitalalla ruuan sekaan.
Vaihtoehtoisesti voi ostaa öljylle tarkoitetun spraypullon ja täyttää sen haluamallaan öljyllä.
 
Rasvan määrä ja koostumus oli myös hyvin erilainen kuin paremmalla tavalla kasvatetulla broilerilla.

Niin toki, mutta johtuiko se enemmän rehusta vai jalostuksen aiheuttamista eroista lihoamis- ja kasvamisnopeudessa?
Jos toinen kasvattaja käyttää hitaasti kasvavaa rotua ja toisella kasvattajalla on jalostettu nopeasti lihoava broileri, niin sekin selittäisi eroja rasvaisuudessa. Tuon dokkarin tutkija selitti, että yksi syy eroon rasvan määrässä oli ero kanojen liikkumisessa ja sitä myötä lihasmassassa.
 
Vaihtoehtoisesti voi ostaa öljylle tarkoitetun spraypullon ja täyttää sen haluamallaan öljyllä.

Tälläisestä en aikaisemmin ollut kuullutkaan. Tämähän on hyvä idea. Laitatko linkkiä mistä noita saa hankittua? Tai voinhan sitä itsekkin googlettaa, mutta millä nimikkeellä tuota myydään?
 
Tälläisestä en aikaisemmin ollut kuullutkaan. Tämähän on hyvä idea. Laitatko linkkiä mistä noita saa hankittua? Tai voinhan sitä itsekkin googlettaa, mutta millä nimikkeellä tuota myydään?
Näitä ainakin saa melkein mistä vain. Täyttää vaikka molemmat säiliöt öljyllä niin menee tossa käytössä oikein näppärästi. Ja on puoli-ilmainen.
 
Tälläisestä en aikaisemmin ollut kuullutkaan. Tämähän on hyvä idea. Laitatko linkkiä mistä noita saa hankittua? Tai voinhan sitä itsekkin googlettaa, mutta millä nimikkeellä tuota myydään?
Kyllä niitä yleensä myydään melkein minkä tahansa marketin tai tavaratalon talousosastolla. Tässä nyt muutamia:
http://kauppa.chezmarius.fi/naytatuote.php?lTuoteTunniste=1004
http://www.room21.fi/fi/artiklar/-1079.html
http://www.kokkiman.com/shop/ruoanv...prod__5316_Leopold Vienna Spray-pullo öljylle
 
Näitä ainakin saa melkein mistä vain. Täyttää vaikka molemmat säiliöt öljyllä niin menee tossa käytössä oikein näppärästi. Ja on puoli-ilmainen.

Aina voi oppia uutta. Tämä on kyllä totaalisesti mennyt ohitse, mutta kiitos vinkistä ja linkeistä. Menee ehdottomasti hankintaan.
 
Onko nyt sitten niin, että rypsiöljyä ei kannata käyttää juuri ollenkaan? Jotkut artikkelit ja kommentit viittaavat siihen, että se on täysin myrkkyä juurikin noiden omega-6 takia? Onko oliiviöljy sitten parempi vaihtoehto? Kylmäpuristettu vai normaali?
 
Mä Sicceli sanoisin, että sillä ei ole niin suurta merkitystä kumpaa käyttää. Itse käytän rypsiä rahkojen joukossa ja muissa ruuissa, joissa pitää olla neutraali maku. Oliiviöljy sopii taas hyvin pastojen ja salaattien joukkoon. Voita taas laitan couscousin joukkoon ja johonkin bataattisoseisiin tai bataatin paistamiseen. Voista saa kovia rasvoja, jotka ovat tärkeässä roolissa teston tuotannossa.

Eli laita sitä, joka maistuu parhaalta sen ruuan kanssa.
 
Entäs sitten pellavansiemenöljy? Siinäkin näyttäisi olevan aika hyvät omega 3-6 suhteet, kuten myös kerta ja moni tyydyttymättömien.
 
Kaikki öljyt menee mut toi pellavasiemenöljy on jotain niin saatanallista paskaa et purjo meinaa lentää kun tota hörppii
 
Back
Ylös Bottom