Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Vanhana Ylilataajana täytyy todeta että nuo taulukkomaksimit on yleensä vielä aika turvallisia, ja harvoin niillä etes painemerkkejä näkyy.
Sitten jos lukko täytyy avata koivuhalolla naputtelemalla, lataus alkaa olla jo kuuma.

Pakollisena loppukaneettina, näissä hommissa aina kuitenkin tolkku mukana.
Totta joka sana. 308 hylsy on vieläpä niin pieni, että varsinkaan hitaammilla ruudeilla voi olla jopa hankalaa saada vaarallisen suurta ylillatausta aikaan.
Pienriista-kiväärissäni joutuu naputtelemaan hylsyä ruutijyvästen tiivistämiseksi, että saa lähellekään maksimiruudit mahtumaan.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ei tullut ihan symmetrinen mallista. Sen siitä saa kun selvinpäin yrittää.


1729945702077.webp
 
Letut on kyllä hyvä asia. Ite en voi sietää mitään liian makeita hilloja vaan kermavaahdolla tai vaniljajäätelöllä itelle. Kermavaahtoon voi (tai pitää) laittaa myös vähän vaniljasokeria.

Arvoin pitäskö lähteä kylille, kun labratkin näkyi valuneen sovellukseen ja ukko ilmeisesti edelleen osapuilleen kunnossa, mutta kävin vaan hakeen kaupasta leffaevästä. Kanan buffalopalaa uuniin, ehkä chiliranua, vähän sipsiä ja dippiä ja ehkä tuollaista cashew-karpalo -ciabattaa, niin saa halutessaan ainakin samat kalorit kuin 15 lonkeroa ja kebab. Pommac tietty sokerittomana ihan niinku ois enää väliä.
 
Sinäkin niitä, jotka dokaa 48h putkeen syömättä ja sit tuumaa, että vähän heikko olo sunnuntaina? :D
Oon opetellut väkisin syömään juodessa, luonnostaan menisi pidempikin pätkä syömättä (ja dietti olisi vielä tehokkaampi).
Ei ole kännissä ruokahalua sitten tippaakaan, puhumattakaan jos dokaa monta päivää.
 
Silloin kun otetaan viinaa tosissaan niin aina on vieressä lautanen jossa on eri juustokuutioita, salaminpalasia, oliiveja, viinirypäleitä ja lihapullia.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom